Tylsä välikatsaus kirjaprojekteihin

Katleena Kortesuo

Nonnih! On aika katsoa syvälle kirjaprojektien syövereihin ja tehdä välitsekki.

1) Asiakaskokemus-kirja meni kustannustoimittajalle viime viikolla. Löytänän Janne tietenkin kirjoitti kirjasta paljon enemmän – hän on se varsinainen substanssiosaaja – joten minä keskityin sosiaaliseen mediaan, psykologisiin tekijöihin, joihinkin case-kuvauksiin sekä yleisiin täsmennyksiin.

Seuraavaksi odotamme innokkaina taittoa. Se valmistuu juhannukseen mennessä, ja kommenttikierros pitää olla tehtynä elokuun puoliväliin mennessä.

2) Nyt puurran Pilkun paikka -kirjan parissa. Minulla oli se mielikuva, että käsiksen pitää olla valmis 15.6. – mutta olin armottomasti väärässä. Käsikirjoitus olisi pitänyt palauttaa jo 1.6. Jouduin siis anomaan nöyrästi Karistolta lisäaikaa, koska olen aikatauluttanut kirjoittamisen tälle ja ensi viikolle. Koskaan ei pitäisi luottaa ulkomuistiin.

Kollegakirjoittajani Liisa on tehnyt jo oman leiviskänsä, mutta minun lukuni ammottavat tyhjyyttään.

3) Elonmerkki-tapahtumasta 25.8. livenä syntyvä kirja on markkinointivaiheessa. Siihen etsimme innokkaita kirjailijakollegoita – hakuohjeet ovat täällä.

4) Tämän vuoden loput kirjahankkeet syntyvät vasta syksyllä, joten en uhraa niille vielä ajatustakaan. Tulossa on siis seuraavat opukset:

Ainakaan ei tule aika pitkäksi.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.