Vierailijapostaukset toisissa blogeissa, osa I

Katleena Kortesuo

Olen silloin tällöin postannut muittenkin blogeihin. Uusin teksti on Ilkka Kauppisen Internet-markkinointimatkailua-blogissa. Postaukseni otsikko on Miksi Amadeus HUUTAA?

Olen myös sorkkinut yhteistyökumppanini Informatum Oy:n foorumia. Informatumin blogi ei tosin ole varsinainen blogi, vaan se kulkee Kirjoituksia-otsikon alla. Sieltä löytyy kaksi tekstiäni:

Tuottavaa tekstiä kirjoitustyön johtamisella

Designia kieleen

Vakiolukijoilleni nuo kaksi alimmaista tekstiä edustavat tietenkin tuttuja teemoja, ja ne ovat muistaakseni lähes identtisiä oman blogini postausten kanssa.

Myös toisen yhteistyökumppanini eli Inforin blogiin tulee marraskuussa postaukseni, mutta ilmoittelen siitä sitten erikseen.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.