Haaste: osaanko tuottaa toisen tyyliä?

Katleena Kortesuo

Olen kehittänyt itselleni haasteen bloggaajana. Enää vain tarvitaan muutama bloggauskumppani, jotka ovat juonessa mukana.
 
Homma menee näin:
 
1) Ideoi blogiisi 4-6 jutun postaussarja.
 
2) Kirjoita itse niistä kaikki paitsi yksi.
 
3) Anna minulle se jäljelle jäänyt juttu kirjoitettavaksi.
 
4) Julkaise sarja blogissasi. (Optio: voit joko etukäteen kertoa lukijoillesi, että yksi sarjasta on eri kirjoittajan, tai voit paljastaa juonen vasta sarjan viimeisessä postauksessa.)
 
5) Lopuksi kysy lukijoiltasi, mikä oli "väärän" bloggaajan kirjoittama.
 
6a) Voitin haasteen, jos osasin kirjoittaa jutun niin, että sitä ei yleisesti tunnistettu eri kirjoittajan tekemäksi.
 
6b) Sinä voitit haasteen, jos lukijasi tunnistivat heti väärän bloggaajan tekstin.
 
Tämä haaste tietenkin edellyttää sitä, että kirjoitat kohtuullisen yleisestä aiheesta, etkä hydrauliikkapumppujen pneumatiikasta* tai mordvan kielen akkusatiivista**.
 
Lähteekö joku mukaan? Ilmoita siitä meilillä oikeassa reunassa näkyvään osoitteeseen.
 
Varaan oikeuden pidättäytyä haasteesta, jos hukun tarjouksiin tai jos aihepiiri ei sytytä.
 
 
*Onko sellaista?
**Onko sellaistakaan?
 
 

9 kommenttia

  1. Loistavaa! Hienoa että joku tarttui haasteeseen.Kävin blogissasi ensimmäistä kertaa, ja siellä oli upeita kuvia. Kirjoitan mielelläni sinne yhden salapostauksen.Kun olet saanut pohdittua postaussarjan otsikot, lähetä ne minulle sähköpostilla. Kerro myös, mistä otsikosta haluat minun kirjoittavan. Sovitaan sitten tarkempi aikataulu sähköpostilla.

  2. No ainakaan hydrauliikkapumppujen pneumatiikasta. Hydrauliikka kun on asioiden duunaamista nestepaineella ja pneumatiikka ilmanpaineella. Voihan hydrauliikkajärjestelmässä kai olla pneumaattisia osia, mutta selvyyden vuoksi on parempi kun niitä ei laiteta samaan lauseeseen ;-)Voisin ottaa haasteen kanssa vastaan. Pitää vain miettiä aihe, josta sarjan voisi kirjoittaa.

  3. Janne, ajattelinkin että sinuun voi luottaa tuon haasteen suhteen. 🙂 Mieti aihetta rauhassa.Jos et keksi mitään, niin voimme valita teemaksi hydraulis-pneumaattisten suorien V8-dieselkoneitten kaasarit. Olen erikoistunut niihin.

  4. Ainoa ongelma tässä on vaan se, että minulla saattaa kestää vähän aikaa tähän osallistumisessa, juuri nyt on aika kiirettä. Ollaan yhteydessä mailitse. 🙂

  5. Uuh… Taisit kirjoittaa tahallaan sen hydrauliikkapumppujen pneumatiikka -jutun kun nyt puhut suorista v-moottoreista. Veehän tarkoittaa sitä, että kaksi sylinteririviä sojottaa yläviistoon v:n mallisesti.Nyt minä menen tekemään suoraksi vedetystä ympyrästä pallon lisäämällä siihen aika-ulottuvuuden.

  6. Bisquits, ei ole kiire. Tähän haasteeseen voi palata milloin tahansa.Janne, puhumattakaan dieseleiden kaasareista. 😉

  7. Teemu, haaste on yhä voimassa. Janne ja Bisquit ovat olleet kiireisiä, joten haaste ei ole toteutunut.Jos siis toimit postauksen ohjeiden (ja ensimmäisen kommenttini) mukaan, niin asia etenee hyvinkin vauhdikkaasti. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.