Onko vielä joululahjoja ostamatta? Tässä kolme parasta ideaa, jotka ilahduttavat saajaa eivätkä tuota muoviroskaa. Nämä kolme sopivat lahjaksi aivan jokaiselle, joten nyt hus saman tien ostoksille:

  1. Museokortti. Aineeton kulttuurilahja, joka ilahduttaa läpi vuoden.
  2. Hierontalahjakortti. Jumankekka miten hyvää hieronta tekee, ja summankin voi valita oman kukkaron mukaan. (Toki kannattaa ostaa lahjakortti sellaiselle hierojalle, joka toimii lähellä lahjan saajaa. Olisi kurja ajaa kolme tuntia päästäkseen puolen tunnin hierontaan.)
  3. Lahjakortti suoratoisto-, äänikirja- tai musiikkipalveluihin. Nämä ovat siitä käteviä, että jos lahjan saajalla on jo tunnukset kyseiseen palveluun, lahjakortti lisätään tilausjakson perään automaattisesti.

Muista myös presidenttiehdokkaiden jouluvinkit. Osta kaverille lahjaksi halvempi viini.

 

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.