Twitterissä minulta kysyttiin, mitkä ovat EOT-blogin suosituimmat postaukset kautta aikojen.

Valitettavasti ei ole aavistustakaan. Aikanaan pidin sivupalkissa suosituimpien postausten listaa, mutta jouduin luopumaan siitä kahdesta syystä.

Ensinnäkin moni aikanaan supersuosittu postaus on nyttemmin totaalisen vanhentunut. Postauksen suosio kertoo silloisesta ajankohtaisuudesta, mutta teksti ei välttämättä ole enää ymmärrettävä, ellei tunne vuosien takaista kontekstia.

Toisekseen kaikkien blogien lukijamäärät alkoivat vähetä vuosina 2016–2019, kun somekanavat ja sisältöformaatit lisääntyivät ja monipuolistuivat. Sen takia myös EOT-blogin eniten luetut postaukset ovat väkisinkin vanhemmasta päästä. Niinpä lista ei olisi kovin informatiivinen, koska jokainen uusi suosittu teksti häviää väkisinkin vanhoille suosituille teksteille.

No mihin sitten tarttua?

Yritän paikata asiaa. Ohessa on lista EOT-blogin historian kohutuimmista, jaetuimmista ja uutisoiduimmista postauksista:

Eikä tässä vielä kaikki. Ohessa suosikkilista teksteistä, jotka olen kirjoittanut toisiin blogeihin:

Ja jottei tekeminen loppuisi kesken, olen kirjannut haastattelut ja podcast-vierailut Mediassa-osioon. Sieltä on kiva kuunnella syvällisiä ööh laadukkaita eiku vavahduttavia hmm äänitettyjä keskusteluja, sillä välin kun lapset tappelevat joululahjoista ja koira syö kinkun.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.