Näin pyhien aikaan on tärkeää muistaa, että kaikilla asiat eivät ole yhtä hyvin kuin minulla. Suomessa on valtavasti ongelmia, joille pitää tehdä jotain.

Ensinnäkin joku raukka on ollut jumissa Meksikossa hotelli Hiltonissa jo neljä päivää. Ulkoministeriö ei järjestänytkään ilmaisia kuljetuksia hädässä oleville suomalaisille, joten nämä joutuivat olemaan joulun poissa Suomesta. Todennäköisesti eivät saaneet edes maksalaatikkoa siellä Hiltonin aurinkoterassilla, raukkaparat.

Toiset nyky-Suomen uhrit taas ajattelivat saavansa suklaata alennusmyynnistä, mutta konvehtirasiat olivatkin normaalihintaisia vielä jouluaattona. Ei ihme, että alennusprosenttien puuttuminen pilasi perheen 40-vuotisen jouluperinteen. Ymmärrän tämän hyvin. Itsekin olisin järkyttynyt, jos en saisi kuutta suklaarasiaa kolmen hinnalla. Thoughts and prayers.

Kyllä omat vaivat tuntuvat mitättömiltä tuollaisen kohtelun rinnalla. Toivottavasti uusi hallitus tekee näille ongelmille jotain.

2 kommenttia

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.