Voi vi**u mitä palvelua, kun en saanut työpaikkaa

Katleena Kortesuo

2 kommenttia

  1. Tytöt olivat kyllä jäljillä, sillä itse uskaltaudun kyseiseen ravintolaan korkeintaan kerran vuodessa, jolloin aina muistan miksi en käy siellä useammin. Yksinkertaisimmankin ruuan aterioimiseen menee vähintään kaksi tuntia. En ole missään saanut säännönmukaisesti niin hidasta palvelua kuin siellä. Oletteko muuten huomanneet, että hyvin monessa hämeenlinnalaisravintolassa on tapana unohtaa asiakas sen jälkeen kun ruoka on tarjoiltu. Laskua saa viittilöidä kaksin käsin.

  2. Mikko, olet ihan oikeassa siinä, että Hämeenlinnan Huviretki ei sovellu kiireiselle. :)Itse vietän siellä usein koko päivän kirjoittamassa. Paikka on sopivan rauhallinen, parkkipaikka on ilmainen ja nettiyhteys pelaa. Kaiken huipuksi olen saanut erivapauden: ravintolahan on aamupalan ja lounaan välillä kiinni klo 10-11, mutta saan siitä huolimatta istua siellä kirjoittamassa. Nostan vain jalkoja imurin edestä ja naputtelen koneella.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.