WSOYprosta tuli SanomaPro

Katleena Kortesuo

Tänään oli ravintola Sipulin talvipuutarhassa WSOYpron kumppani-ilta, joissa julkistettiin firman uusi nimi. Uudistus oli tosin helppo arvata ennakolta: WSOYprosta tuli SanomaPro.

(Tällaisia kirjoitusasuja en muuten ole koskaan ymmärtänyt. Itse en haluaisi olla KATLEENAkortesuo tai KatleenaKortesuo.)

Joka tapauksessa ilta oli oikein onnistunut. Mielenkiintoisia ihmisiä, hyvää ruokaa, tehokas henkilökunta ja kaunis miljöö.

Erityisen ylpeä olen siitä, että en sotkenut itseäni, en kompastunut mattoihin enkä kaatunut kenenkään päälle. Ehkä minussa on sittenkin aineksia sivistyneeksi ihmiseksi.

8 kommenttia

 1. Haa! Nimilapusta ja logosta ei muuten käynyt ilmi, että yrityksemme nimi kirjoitetaan virallisesti Sanoma Pro Oy – eli erikseen!

 2. Saatoin pyyhkäistä hihaasi. Kivat oli kekkerit. Ihan tuli hiki otsalle.

  1. Voi pahus, olisi ollut kiva jutella. Pyyhkäise ensi kerralla kovempaa. 😀

 3. Hyvät oli juhlat joo, mutta ei kai ravintola Sipuli ole Ravintola Sipuli?

  1. Tarkka huomio! Pulju itse kirjoittaa nimensä Ravintola Sipuli.
   Minulta iso R-kirjain on tosin jäänyt sen vuoksi, että aloitin sillä ensin virkkeen. Korjasin sen nyt pieneksi, koska se on loogisempi tapa esittää asia.

 4. Kuulostaahan SanomaPro nyt sentään sata kertaa ammattilaismaisemmalta kuin SanomaAmis 😉

  1. No ilman muuta! Ehdolla olivat myös SanomaNoviisi ja SanomaKisälli.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.