Me kunnon yrittäjät sairastamme vain lomalla. Olen nyt yskinyt melkein kaksi viikkoa ja dramatisoinut kohtaloani Facebookissa.

Olen maannut omalla henkilökohtaisella vuodeosastollani ja kehittänyt keinoja, joilla torjun itsesääliä ja syvää mielipahaani. Päätin jakaa vinkit muillekin, koska näitä käteviä keinoja voi käyttää paitsi flunssan aiheuttamaan mielipahaan myös liiallisen joulukinkun syömisen aiheuttamaan tuskaan.

Saanko esitellä: 15 parasta keinoa torjua ankeutta.

 1. Tee Googlessa kuvahaku Fabio book covers. Katso tuloksia ja pidä kasvosi peruslukemilla.
 2. Kerro vakavalla naamalla teini-ikäisille lapsillesi, että olet tehnyt heidän puolestaan nimenmuutoksen. Heidän etunimensä ovat nyt Ritva-Liisukki ja Kartsapertsa. Muista tulostaa uskottavan näköinen täytetty ja allekirjoitettu nimenmuutoslomake maistraatin sivuilta.
 3. Vaihda joulukuusen roikkuvista koristeista narut rautalangaksi ja asettele koristeet kuuseen pystyyn. Syntyy hieno ”mitä tapahtui painovoimalle” -efekti.
 4. Piirrä tussilla silmät jokaiselle kananmunalle, mandariinille ja banaanille, joita kotoa löytyy.
 5. Nosta tiskikoneesta astiakorit pois ja piilota ne vaatekomeroon. Odota perheen hämmästyneitä ilmeitä.
 6. Katkaise vessaharja rautasahalla, vuole sen vartta hieman kapeammaksi ja tunge harjaosa akkuporakoneeseen. Jätä porakone vessaan lavuaarin viereen ja kutsu kavereita käymään.
 7. Jos ikkunoiden välistä puhaltaa kylmää, teippaa rako umpeen pikkuhousunsuojilla. Halutessasi voit kuvioida pikkuhousun suojat jouluiseen teemaan sopivasti punaisella tussilla.
 8. Ota tussi ja vaihda kaikkien kodinkoneittesi merkit ja mallit uusiksi. Tiskikoneesta tulee UltraMax SteamSauna For Kids Only. Pölynimurille suosittelen nimeä TurboLover 6000. Lisää ideoita löydät kuvasta alta.
 9. Piilota pingispalloja astiakaappiin puhtaisiin valkoisiin kahvikuppeihin. Muista piirtää jokaiselle pyörtynyt naama. Syntyy hieno efekti, kun kuppiin kaataa kahvia, ja pallo nousee pintaan.
 10. Ota ensiapukaapista idealsiderulla ja vieritä se auki. Ripottele sisään paljetteja ja rullaa side takaisin kiinni. Voi kuinka ilahtunut onkaan se ihminen, joka venäyttää nilkkansa ja etsii siihen tukea.
 11. Puhalla ilmapallo tai rantapallo täyteen, piirrä sille epätoivoiset kasvot ja survo se mikroaaltouuniin. Odota että joku aukaisee mikron luukun. Ota mallia alla olevasta kuvasta.
 12. Laita varovasti pumpulipuikolla jauhemaista elintarvikeväriä nenäsi limakalvoille. Nyt voit niistää kauniita kuvioita nenäliinoihin.
 13. Vedä lipastojesi laatikot ulos, käännä ne nurinpäin ja kirjoita erilaisia viestejä laatikoiden pohjiin. Laita laatikot takaisin ja unohda koko asia. Jonain päivänä viestit tulevat esille ilahduttamaan tai ”ilahduttamaan” jotakuta.
 14. Piirrä viikset niihin lasten koulukuviin, jotka ovat jääkaappimagneetteina.
 15. Vaihda perheen läppäreihin, padeihin ja tietokoneisiin taustakuvaksi oma rohtunut nenäsi.

Jostain syystä perheeni odottaa toipumistani enemmän kuin minä itse.

 

Leipälaatikkomme on nykyään Cybertruck. Kuva otettu klo 1.26 maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun en pystynyt yskältäni nukkumaan. Voin vain kuvitella mieheni innostuksen, kun hän aamulla huomaa muutoksen.

 

Tähän olen erityisen tyytyväinen. Googlasin ensin, miten piirretään kauhistunut naama, ja sain mielestäni aika hyvin katseen osumaan mikron käynnistysnappiin. (En todellakaan jaksanut pyyhkiä mikroa puhtaaksi tätä kuvaa varten.) Mikron kellosta näkee kuvausajan.

 

2 kommenttia

 1. Tuohon kutoskohdan vessaharja+akkukone kombinaatioon, voisin pienenä kesäisenä niksi-Pirkka vinkkinä heittää perunoiden pesun, on nimittäin lyömätön yhdistelmä pottujen pesuun. Nimeksi tälle vekottimelle sopisi hyvin; Potato Twister GTX 2790.

  1. Uskon että Potato Twister GTX 2790:sta tulee Suomelle uusi Nokia.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.