Asiakaskokemus-kirja loppumetreillä

Katleena Kortesuo

Kirjoitan Janne Löytänän kanssa Asiakaskokemus-kirjaa. Käsikirjoituksen jättöpäivä on 15.5., ja minun osuudestani puuttuu vielä noin 30 sivua.

Tällä ja ensi viikolla aikatauluni on selvä: ohjelmassa on kuusi puheenvuoroa eri tilaisuuksissa, ja lopun ajan kirjoitan. Jos aikaa jää, niin kirjoitan.

Jälleen kerran on jääkaappimetodin* aika. Ohessa kuva kirjoitusaikataulustani.

Tämä ei sinänsä ole kovin tiukka aikataulu, mutta olen kahden viikon aikana melko paljon reissussa. On ihan tuurista kiinni, löytyykö junasta kirjoitusrauhaa, vai meneekö asemilla aikaa hukkaan vaihtoyhteyksiä odotellessa.

* Jääkaappimetodi on itse kehittämäni hoputusmenetelmä, jossa teippaan kirjoitustavoitteet jääkaapin oveen ja raportoin niistä säännöllisesti blogissa. Jos lipsun, lukijat saavat piiskata minua.

4 kommenttia

  1. Jos lipsut ja saamme piiskata niin pitääkö olla omat piiskat vai tulevatko ne talon puolesta?

    1. Pahus, jos lukijoilla ei ole omia piiskoja, voin liisata niitä.

    1. Kiitokset! Käsikirjoitus on Google Docsissa, ja nyt huonojen nettiyhteyksien takia en ole päässyt kirjoittamaan opusta tien päältä. 🙁 Olen jäljessä, mutta en pahasti.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.