Asun pensaassa yhdeksän päivää

Katleena Kortesuo

Ah, edessä on juhlahetki. Lähden tänään partioleirille yhdeksäksi päiväksi ilman lapsia. Näin pitkään en ole ollut koskaan erossa jälkikasvusta.

Seuraavat yhdeksän päivää kuluvat siis puskassa: kännykkää ei voi ladata ja läppärikin jää kotiin. Kuten arvaatte, en vähään aikaan osallistu keskusteluun blogissa.

Palaan linjoille jälleen maanantaina 15.8. Olen siinä vaiheessa metsittynyt sen verran, että kun syksyn työtapaamiset alkavat, istun palavereissa lattialla ja syön omia eväitäni voipaperista. Pahoittelen tätä jo etukäteen.

4 kommenttia

    1. Kiitokset! Leiri oli upea kokemus.

      Kysymyksessä oli partiojohtajan jatkokurssin (eli Kolmiapila-Gilwell-kurssin) leiriosuus. Hämmästyttävintä oli, että koulutus oli monelta osin laadukkaampaa kuin yrityksissä tarjottavat johtajakurssit. Sain paljon hyötyä partioon, työelämään ja itsen johtamiseen.

  1. Ei tuota poissaoloa tarvinnut pahoitella – tervetuloa Pöllöjen klaaniin 🙂

    1. Kiitokset! Olen tosiaan päässyt Pöllöihin – mutta tätä enempää emme voi kurssia käymättömille paljastaa. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.