Piuhojen kytkeminen uudelleen on vaikeaa

Katleena Kortesuo

Yhdeksän päivän partiokurssi metsässä teki tehtävänsä:

  • Unohdin Twitterin salasanan. Se löytyi onneksi lihasmuistista muutaman yrittämän jälkeen.
  • En enää muistanut, kuinka meiliin luodaan uusi kansio. Jouduin keskittyneesti käymään läpi valikoita, kunnes löysin oikean kohdan.
  • Kaikki työprojektit ovat unohtuneet. Minun täytyy kahlata meilejä ja muistiinpanoja, jotta osaisin yhdistää oikeat koulutussisällöt oikeisiin asiakkaisiin ja oikeat tekstiraakileet oikeisiin kirjaprojekteihin.
  • Join kotona saunasiiderin. Sen jälkeen jouduin kysymään mieheltä, että missä hiivatissa meillä olikaan tyhjien pullojen keräyspaikka.

3 kommenttia

  1. Kadehdittavaa nollausta. Voi kun itsekin pystyisi nollaamaan noin. Vaikeampaahan se arkeen palaaminen silloin on mutta ei ainakaan olisi pelkoa, että lomalla murehtisi turhia asioita.

  2. Täydellisellä nollauksella on toki myös huonot puolensa. Tänään huomasin, että en muista asiakkaiden nimiäkään. Onneksi muistan edes omani.

     

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.