Auta naista mäessä – lue kirjan käsikirjoitus

Katleena Kortesuo

Tekstiä ruudulla -kirjasta otetaan uusi, täysin korjattu ja muokattu painos. (Siihen muuten tulee uusi, parempi kansikin. Eläköön!)

Päivitin käsikirjoituksen kesällä, ja nyt käsissäni on taittoversio, joka pitäisi tsekata ja hyväksyä.

Tekstisokeus on kuitenkin sumentanut silmäni. Ovatkohan kaikki termit oikein? Jäikö jokin pikkufakta päivittämättä? Puuttuuko jostain kaaviosta nuoli?

Jos sinulla on tänä viikonloppuna aikaa ja jos haluat kiduttaa itseäsi pdf-tiedoston kahlaamisella, tahtoisiko lukea käsiksen ja kommentoida sitä?

Kommentoijan palkkaus on surkea: saat nimesi kirjan esipuheeseen sekä oman signeeratun kappaleen kirjasta. (Tosin opuksen jälleenmyyntiarvo on parempi ilman signeerausta, joten voin myös jättää esilehdet puhtaaksi.)

Ilmoittaudu jo tänään esilukijaksi tällä lomakkeella. Vastaan kaikille vielä tänä iltana. Kommentointiaikaa on sunnuntaihin kello 18:aan asti.

Disclaimer:

En pysty meilaamaan käsistä ihan jokaiselle, joka kenties haluaisi lukea sen. Jos siis innokkaita esilukijoita tulee paljon, painotan valinnassani niitä auttavaisia sieluja, jotka
a) ovat asiantuntijoita kirjoittamisen ja verkkoviestinnän suhteen
b) ovat ennenkin toimineet kriitikkoina
c) ovat kauniita, rikkaita, ruskettuneita ja vaikutusvaltaisia.

1 kommentti

  1. Jee, kiitokset Jussille, Hannolle, Virvelle, Paulalle ja Sakarille avusta! Teen vielä tänään myöhään koontipostauksen kaikista huomioistanne.

    Kiitos jo etukäteen myös Timolle, jolla on luku-urakka vielä kesken. Vielä tänään ehtii lähettää huomioita.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.