Bloggaa kuin Tami -päivä

Katleena Kortesuo

Tänään on Facebookissa Päivitä kuin Tami -päivä. Ajatuksena on kirjoittaa FB-status, joka on kuin Juhani ”Tami” Tammisen kynästä. Mallia voi katsoa Tamin omilta FB-sivuilta.

Loistava idea. Harvan ihmisen kielenkäyttö on niin persoonallista kuin Tammisen. Ja mitä persoonallisempi kieli, sitä helpompi on luoda parodia.

Päätin laajentaa Päivitä kuin Tami -päivää Bloggaa kuin Tami -päiväksi. Panostin tähän kaikkeni.

What a day!!Tänään kirpputorilla myymässä oldies-but-goodies eli vanhaa lastenvaatetta, astiaa and something from the bookshelf. Käsittämättömän upea ilma, upea ”porukka”, upea sää ja upeat myyjät, terkut myös KAIKILLE TAISTELIJOILLE ja heidän UPEILLE LEIDEILLEEN!! Ja huikea myyntitulos!!! 215 euroa ”puhtaana” käteen, se syntyy kun on myyntiasenne ja loistotiimi, joka tähtää 110% voittoon. Fiilis korkeella, huomenna aamulla salitreenit, tavoitteena 10 kg penkistä-siis early to bed. Vikisijät, ATTENTION! : stay OUT OF MY BLOG. Tai menkää metsään huutamaan 40 min, sen pitäisi auttaa-ainakin tavallisissa tapauksissa. Br, KK, blogger vm. -75.

 

 

 

2 kommenttia

  1. Eilen tuli Radio Suomessa uusintana Aristoteleen kantapää, jossa paneuduttiin taminkieleen. Tami itse oli haastateltavana ja kommentoi kielestään löydettyjä elementtejä. Jos hyvin käy, ohjelma voi löytyä vielä Areenasta.

  2. Hah, loistavaa tamitusta! En tunnistanut Katleenaa ollenkaan 🙂 Pitäisi perehtyä tamikieleen syvällisemmin. Osallistun kampanjaan sitten ensi vuonna.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.