Bloggaajaprofiili IABlogissa

Katleena Kortesuo

Verkkomainonnallakin on kattojärjestönsä. The European Interactive Advertising Bureau eli IAB on interaktiivista mainontaa edistävä kansainvälinen yhdistys, joka kehittää alan laatua, standardeja ja koulutusta.

IAB Finland on vastikään aloittanut oman blogin, jonka nimi on tietenkin IABlogi.

IABlogin ylläpitäjä ja pääbloggaaja Marko Siltala pyysi minua mukaan kirjoittajarinkiin. Lupauduin kirjoittamaan neljä tekstiä vuodessa. Nyt blogissa on ilmestynyt bloggaajaprofiilini, joskaan se ei tarjoa mitään uutta EOT-blogin lukijoille.

Kerron sitten, kun postaan jostain kiinnostavammasta aiheesta kuin itsestäni. Seuraava teema on kommenttien lisääminen blogissa. Vinkkaan jälleen, kun tekstini näkee päivänvalon.

2 kommenttia

  1. Parasta bloggaajaprofiilissasi (hahaa!) olivat viimeiset lauseet. Nimittäin ihaninta elämässä on istua keinutuolissa ja kutoa, vaikkapa sukkaa. Moni muukin saa ison ilon elämäänsä neuleblogia pitämällä. Sinullakin on loistava tulevaisuus!

    1. Jee, odotan malttamattomana tulevaisuuttani neulebloggaajana. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.