Kaksi vuotta sitten esikoinen aloitti koulutaipaleensa. Postasin silloin DNA:sta, joka oli laatinut osuvan liittymäkampanjan ekaluokkalaisille. Kampanja tosin toteutettiin loppukesästä – eli aivan liian myöhään.

Tänä syksynä on kuopuksen vuoro aloittaa koulu. Nyt DNA on petrannut, sillä tällä kertaa prepaid tuli heti kesäloman alussa.

Kirjeessä oli myös Duudsonit-tarroja, Duudsonit-vihko ja Duudsonit-lukujärjestys, jotka kuopus otti tietenkin iloiten vastaan. Lukujärjestys on nyt jääkaapin ovessa odottamassa syksyä.

DNA ekaluokkalaiselle

Arvostan! Kohdennettua mainontaa, ja vieläpä oikeaan aikaan.

Saa nähdä, tekevätko muut operaattorit mitään tänäkään vuonna.

 

2 kommenttia

  1. Meille tuli myös kyseinen paketti noin viikko sitten. Poika on aloittamassa koulua syksyllä.

    En jaksanut pahemmin tutustua pakettiin, mutten malttanut heittää sitä roskiinkaan. Pojalla ei ole kännykkää, mutta ajattelin, että hyödyn tästä myöhemmin.

    Mä tajusin, että todennäköisesti otan poitsulle DNA:n liittymän kun aika koittaa. Jotenkin haluan palkita DNA:n sinnikkyydestään – haha – kun muut operaattorit eivät ole tarjonneet mulle mitään.

    1. Olen samaa mieltä: hyviä kampanjoita ja hyviä myyjiä on kiva palkita. Ota ihmeessä paketissa tullut prepaid käyttöön.

      Meillä hankittiin kuopukselle liittymä jo vuosi sitten, joten tällä kertaa DNA jäi ottamatta.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.