heippa tässä Katleenan ajatukset tässä vaan moi

aattelin kertoa eilisestä, kun mulla oli aika paljon puuhaa

mä siinä aamupalan jälkeen mietin mielenosoitusten roolia yhteiskunnassa ja kirjoitin pari tekstiä työelämän kehittämisestä ja tsekkasin uutiset ja tein yhdelle kriisiasiakkaalle kaaviota niiden yhdestä toiminnosta ja olin yhdessä telcossa ja sitten yhtäkkiä ihan kauhea olo

siis jotain tosi outoa tuntui mahassa

sit mä tajusin että aa se on nälkä, oon kuullut siitä ennenkin

sitten mä nostatin sen kropan ylös ja me mentiin keittiöön ja lämmitettiin jauhelihapataa lämmitettiin jauhelihapataa mikä tässä mikrossa kestää ja mentiin lautasen kanssa takaisin töihin

sitten me syötiin sitä pataa ja mä olin yhdessä telcossa ja editoin niitä kahta työelämätekstiä ja jaoin edellisen postauksen somekanavissa ja otettiin ksylitolia välissä ja jatkoin niitä diojen tekoa ja tein yhden tarjouksen ja lähetin kaksi laskua kun ne melkein unohtuivat ja täytin kassavirtadokumenttia ja sitten yhtäkkiä tuli taas ihan kauhea olo

mut mä fiksuna tajusin että aa se on taas varmaan se nälkä

katsoin kelloa ja se oli viisi ja mietin että oliko sillä Katleenalla lapsia ja ovatkohan ne tulleet koulusta

no olivathan ne, siellä oli jo paikalla kuopus ja esikoinen ja esikoisen poikaystävä joten mä komensin Katleenaa kyselemään niiltä kuulumisia

sitten siirsin sen kropan keittiöön ja lämmitettiin taas jauhelihapataa ja me syötiin ruoka koneen ääressä ja mentiin palauttamaan tyhjää lautasta keittiöön ja sitten mä tajusin että ovatkohan ne lapset syöneet mitään

me soitettiin lapset huoneistaan syömään ja nostettiin niitä varten kanapaketti huoneenlämpöön ja kun me oltiin keittiössä mä jotenkin muistin että me ollaan tekemässä ruokaa meille itselle kun eikös äsken just ollut se nälkätunnehommeli?

no sit me otettiin iso lautasellinen ohrapuuroa jääkaapista ja lämmitettiin se ja syötiin se samalla kun mä mietin mielenosoitusten ja mellakan eroa ja sitten tuli taas yhtäkkiä ihan kauhea olo

siis tää ei ollut nälkää mutta mitä se oli?

sit mä keksin: meillä oli ihan ähky olo

sitten vasta mä tajusin että me oltiin vahingossa syöty kaksi ruokaa peräkkäin kun me oltiin ensin menty keittiöön syömään, ja sitten kun me mentiin keittiöön palauttamaan astioita, niin vahingossa pyörähti käyntiin sama ruuanlämmitysluuppi

…ja sitten me kohautettiin olkia ja mä aloin taas tekeen yhtä tarjousta ja varasin liput seuraavan viikon juniin ja tsekkasin huomisen aikataulun ja tein pari kalenterimerkintää ja aloitin seuraavaa postausta ja vastailin somekommentteihin ja sellasta

 

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.