Hesarin Kuukausiliite "esittelee" Nene Tsuboin puukengät

Katleena Kortesuo


En ole koskaan ymmärtänyt Hesarin Kuukausiliitteen muotikuvia. Olen luullut, että kuvien tarkoitus on esitellä muotia ja kenties auttaa vaatevalinnoissa.

Ja kattia kanssa. Todellisuudessa Kuukausiliitteen muotijuttujen on tarkoitus vain buustata kuvaajien ammattiegoa. Kuvien pitää olla visuaalisesti hienoja (mitä ne toki ovatkin), mutta juttujen käyttäjä on unohtunut jonnekin.

Huhtikuun Kuukausiliitteen muotijutussa ”esiteltiin” Nene Tsuboin puukengät. Muuten hirmu kiva jutska, mutta kuvassa ei näy muuta kuin häivähdys valkoista kenkien paikalla.

Edit klo 8.54:

Katselin, että samasta asiasta on tilitetty myös muualla: Pintaliitodesign-blogi

Myös Sami Sykön blogin kommenteissa pohditaan samaa teemaa.

4 kommenttia

  1. Kun kuvataan Nene Tsuboin puukengät, ovat itse puukengät sivuseikka. Kyseessä on Nene Tsuboin puukengät. On yhdentekevää miltä ne näyttävät.

  2. Kiitos kommentista! Näinhän se on, että brändi menee tuotteen edelle, vaikka joskus saisi olla toisinpäin. Olisi ollut kiva nähdä ne puukengät, mutta ehkä ne tulevat vastaan joskus toiste.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.