Oletko Suomen surkein slidentekijä? Ovatko keynotesi kuraa ja powerpointisi persiistä? Vapiseeko yleisösi kauhusta, kun käynnistät datatykin?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada tunnustusta olemattomille taidoillesi. Osallistuminen vaatii vain Twitter-tunnukset ja äärimmäisen kammottavan itse tekemäsi dian. Osallistumisohjeet HuonoinSlide2017-kisaan ovat täällä.

Kilpailussa on viisi kategoriaa:

  1. Vihkoon mennyt visualisointi
  2. Karmivin konsulttikalvo
  3. Kultainen 90-luku
  4. Death by PowerPoint
  5. Hedelmäkori eli väriloisto

Olen lupautunut mukaan tuomaristoon, jonka piti koostua oman alansa vetovoimaisimmista ja pitkäsäärisimmistä tähdistä. Minun lisäkseni ei löytynyt muita, joten mukaan pääsivät myös kiintiömiehet Jari, Petteri, Sani, Timo ja Jarkko.

Ilmoita oma kauhudiasi kisaan Twitterissä viimeistään tiistaina 31.10. Jokaisen kategorian voittaja saa mahtavia palkintoja, joissa kiteytyy kilpailun tyylikäs henki. Olen itsekin lupautunut lahjoittamaan omin käsin kokoamani yllätyspussit viidelle voittajalle.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.