Ja voittaja on…

Katleena Kortesuo

Blogini arvonta keräsi 21 toiveikasta osallistujaa. Palkintona oli reilun 300 euron arvoinen seminaaripaikka sekä uusi kirjani.
Arvonta suoritettiin seuraavanlaisin huipputieteellisin metodein:
1. Aakkostin tulleet sähköpostit lähettäjän mukaan.
2. Kävin hakemassa netistä satunnaislukugeneraattorin, jonka käskin tuottaa jonkin numeron välillä 1-21.
3. Saamani lukema oli 16.
*rumpujen pärinää*
Kuudestoista nimi listallani oli Olli. Onnitteluni voittajalle! Laitan tarkemmat ohjeet tulemaan meilillä.
Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille!
Vielä hieman tilastoa osallistujista:
– 7 naista ja 14 miestä*
– 1 tosielämän tuttu ja 20 kasvoa, joita en ole tavannut*
– 4 blogini vakiokommentoijaa ja 17 muuta lukijaa
*Samantyyppiset jakaumat olen muuten huomannut myös blogiini tulleista kommenteista. Arpajaisten osallistujaporukka lienee siis aika edustava otos blogini lukijakunnasta.

3 kommenttia

  1. Aku, jos Olli ei voi ottaa palkintoa vastaan, niin järjestän uuden arvonnan. Toivon myös, että saan toistekin pitää Inforilla semmoja ja arpoa niihin paikkoja. Ilmoittelen, kun seuraava arvonta alkaa. (Toivottavasti pian.)Olli, se olit juuri sinä. 🙂 Sähköpostijärjestelmäni oli huollossa koko viikonlopun, mutta sain juuri äsken lähtemään sinulle postia. Tapaamme siis marraskuussa!

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.