Kas, se on hengissä!

Katleena Kortesuo

Juhuu, olen palannut.

Kesälomasta meni neljä viikkoa keittiöremontissa, yksi viikko partioleirillä ja neljä viikonloppua keskiaikariennoissa. Kulutin tuntejani myös torikahvilassa, kirpputoreilla, piknikeillä ja vadelmapensaassa.

Pysyttelin melko hyvin blogista erossa, mutta nyt alkaa pukata vieroitusoireita pintaan.

Otetaanpa orientoiva katsaus tapetilla oleviin asioihin:

  1. Nörtin esiintymisopas sai vihdoinkin julkaisuaikataulun. Olen vätystellyt sen kanssa jo vuoden, mutta nyt kalenteri pitää: Janne ja minä teemme käsiksen valmiiksi tammikuun loppuun mennessä, ja kirja julkaistaan keväällä 2013. Kirjan kustantaa Talentum.
  2. Myös Tiedotemarkkinointi-työnimellä kulkeva kirja rustaantuu valmiiksi tammikuun aikana. Kirjoitan sitä Liisa-Marian ja Eveliina Korpelan kanssa. (Lisään tähän linkin Even blogiin, heti kun sellainen syntyy.) Kirjan kustantaa MIF eli entinen Infor.
  3. Blogimarkkinointi-kirja saa pikkuserkun, jonka teeman paljastamme syksyllä. Kanssakirjoittajana on Jarkko, ja kustantajana Talentum.
  4. Taikinasta teräkseksi -kuntokirjan aikataulu näyttää hyvältä. Olen nyt kesän aikana aloittanut säännölliset salitreenit, ja paino on pudonnut vuoden alusta laskettuna seitsemän kiloa. Kirjoitusvaihe on loppusyksystä. Kirjan kanssakirjoittaja on Kaisa, ja opuksen kustantaa Tammi.
  5. Muitakin kirjahankkeita on neuvotteluiden alla yhteensä neljä, mutta niistä kerron enemmän sitä mukaa, kun ne vahvistuvat.
  6. Syksyllä kehitämme Joku tolkku -valmennuskonseptia edelleen. Tavoitteena on luoda napakka ja tehokas kirjoituskoulutus, joka on helppo ostaa.
  7. Retoriikan kesäkoulussakin minulla tulee olemaan rooli, mutta siitä kerron enemmän, kun Antti löysää hihnaani.
  8. Jätin viimeiseksi tärkeimmän. Minulla on nykyään osa-aikainen assistentti eli oikea käsi: Leea Seppänen. Leean käyntikortissa lukee tällä hetkellä Toimiston yleiskone. Onneksi yrityksessäni on valtaisia etenemismahdollisuuksia. Seuraavat portaat ovat Valmennusten sähkövatkain sekä Kirjaprojektien keittolevy.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.