Keksi otsikko tähän

Katleena Kortesuo

Tämä on tee se itse -postaus. Ryhmittele alla olevat sanat haluamaasi järjestykseen ja lisää tarvittavat verbit, konjunktiot ja välimerkit. Muista taivuttaa sanoja.

asiakas myyjä asiakkuus bisnes tuottavuus kasvu nousuun prosentti liikevaihto johtaminen

Siltä varalta että sinäkin haluat käyttää tätä kätevää metodia, olen koonnut lisävinkkejä siitä, kuinka laitetaan omat tarpeet asiakkaan tarpeiden edelle.

3 kommenttia

 1. Liikevaihto ja tuottavuus nousuun.

  Johtamisella ja myyjien opastamiselle asiakkaan bisneksen ymmärtämiseen saadaan liikevaihto ja tuottavuus nousuun. Liikevaihdon kasvuprosentti riippuu asiakkuuden ymmärtämisestä.

  —-

  Omapas hyvä metodi tämä diy-postaus. Eli listaamalla vain tärkeät avainsanat jopa asiakaskin voisi luoda asiantuntevan kuuloista tekstiä ja vakuuttaa muutkin.

  Kiitos tästä ideasta 🙂

  Kari…

 2. Tämähän on kuin pankissa kävisi. Pitii itse tehdä kaikki, mutta palvelumaksu menee automaattisesti. Jos haluaa jotain muuta, niin pankki vie kaikki rahasi. Tästä toivon pääseväni halvalla.

 3. Kari ja Juha, ilo olla avuksi. 🙂

  Seuraavaksi aion ulkoistaa koulutusteni sisältösuunnittelun asiakkaille. Menen vain paikalle ja pyydän asiakkaalta ”jotain diasettiä”, jonka mukaan voin vetäistä päivän.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.