Kesäkoulu tuli kaapista

Katleena Kortesuo

Retoriikan kesäkoulun rehtori Antti Mustakallio tuli perjantaina kaapista. Hän nimittäin postasi kuumimmat uutishotit ensi vuoden tapahtumasta Kesäkoulun blogiin.

Vuonna 2013 Retoriikan kesäkoulun lavalla on uusia nimiä ja kansainvälistä väriä. Teddykarhut lentävät, ja sydänten presidenttiä tehdään jälleen.

Olen itsekin pistänyt lusikkani soppaan. Ensi vuonna nostamme tapahtuman rimaa, joten en enää kehdannut tungeta puhujaksi. Sen sijaan olen tuppautunut Antin sidekickiksi eli vuoden 2013 Retoriikan kesäkoulun apulaisrehtoriksi.

Pistähän seurantaan Retoriikan kesäkoulun blogi. Talven ja kevään aikana sinne kirjoittaa melkoisen kuumia nimiä.

4 kommenttia

 1. Pieni asiavirheen korjaus. Valko-Venäjän pääkaupunki on Minsk, ei Kiova. Pehmonallet pudotettiin siis Minskiin 🙂

 2. Voi Katleena!
  Onneksi et ole huomannut minkä mokan tein omassa blogissani ja tunnustankin sen nyt heti ennen, kuin joku käy sitä pilkkaamaan.
  Olin aivan intoa piukassa, kun sain kauneushoitolani verkkokauppaan huippuhyvät tarjoustuotteet. Kirjoitin niistä tietysti blogiini ja laitoin otsikoksi Hupputarjoukset!
  Tuo Hupputarjous kökötti blogissani pari päivää eikä kukaan sanonut siitä mitään, kommentteja tuli ihan muista asioista. Sitten, kun hoksasin kirjoitusvirheeni olin punaisen kirjava häpeästä. Millaisessa kauneushoitolassa myydään huppuja tarjoushinnalla. Tietysti silloin, kun kosmetologi ei mitään tulosta saa hoidoillaan aikaan, niin on parempi myydä asiakkaalle huppu päähän.
  Nyt haluaisin itse vetää hupun päähäni häpeästä.

  Inkeri Valtonen

  1. Ihana moka! Hupputarjous kuulostaa aivan mahtavalta. 😀

   Muille lukijoille tiedoksi, että Inkku on luottokosmetologini. Hänen ansiostaan pärstävärkkini on paremmassa kunnossa kuin ennen.

   Inkeri on muuten ainutlaatuinen cocktail naisyrittäjää, aktiivibloggaajaa, kissanomistajaa – ja sotahistorian harrastajaa. Väitän, että toista ei Suomesta löydy.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.