Kriisiviestintää, kirjoittamista ja viiniä ystävänpäiväalennuksen kera

Katleena Kortesuo

Ensi syksynä on taas tarjolla kaksi tiukkaa intensiivikurssia Lounais-Ranskan maaseudulla – ja molempiin on juuri nyt julkaistu ystävänpäivätarjous:

Kriisiviestinnän intensiivikurssi Kipinävuoro 16.–21.9.2019

Kun retkiporukka yöpyy nuotion äärellä, kipinävuorossa on se, joka vartioi toisten unta ja pitää tulta yllä. Tällä kurssilla valmistelemme kipinävuoroon johtajan, yrittäjän tai poliitikon, jonka tehtävänä on puhua medialle ja saada viesti kulkemaan.

Kriisin aikana tuli ei saa levitä, vaan se täytyy osata pitää hallittuna ja hyödyllisenä. Kurssilla me siis käymme läpi keissejä, treenaamme esiintymistä ja opiskelemme kriisiviestinnän periaatteita. Kipinävuoron tarkka kurssiohjelma ja hintatiedot The Happy Hamletin sivuilla.

Koukuttavan kirjoittamisen kurssi 23.– 28.9.2019

Maailmassa on tekstejä enemmän kuin Väyrysellä puolueita. Miten saat omasi erottumaan? Koukuttavan kirjoittamisen kurssilla opit tuottamaan myyvää tekstiä ja hallitsemaan työelämän eri tekstilajit. Käymme läpi runsaasti eri kanavia: printtiä ja digiä, sisäistä ja ulkoista. Tavoitteena on oppia tekemään sisältöjä, jotka saavat enemmän kuin viisi peukutusta ja kaksi nyökkäystä.

Treenaamme kurssilla juuri niitä työelämän tekstejä, joita osallistujat tarvitsevat: listalla voi olla vaikkapa asiakaslehden pääkirjoituksia, rekryilmoitusten somejakoja, myyntitapaamisten diaesityksiä tai aikakauslehden kolumneja. Kurssi sopii niille johtajille, poliitikoille, asiantuntijoille ja esimiehille, joiden työtehtäviin kuuluu viestintä ja vaikuttaminen. Koukutuskurssin tarkka ohjelma ja hintatiedot The Happy Hamletin sivuilla.

Mikä The Happy Hamlet?

The Happy Hamlet on suomalais-ranskalaisen pariskunnan Suskan ja Nicon omistama huikea kotihotelli Lounais-Ranskassa. En oikein kehtaa kutsua Happy Hamletia ”hotelliksi”, koska siitä tulee mielikuva kirjautumislomakkeista, jättimäisestä aulasta, lasikoppihisseistä ja kalseista huoneista. Happy Hamlet on lähempänä vapaa-ajan kotia, jossa Suska ja Nico grillaavat ja kokkaavat vierailleen.

Kurssien vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu koirien rapsuttaminen, kesyjen vuohien kanssa kävely, retki maalaismarkkinoille, vierailu Suskan ja Nicon kavereiden viinitilalla sekä käynti keskiaikaisessa kaupungissa.

* * *

Kurssien hintoihin sisältyy kaikki. Siis ihan kaikki: koulutuksen lisäksi myös lennot, ruuat, majoitus, lentokenttäkuljetukset Ranskassa, oheisohjelmat viinitilalla ja maalaismarkkinoilla, uima-altaalla lepäily, koirien rapsutukset sekä vuohikävelyt.

PS. Suskalla ja Nicolla on meneillään ystävänpäivätarjous. Jos varaat tänään, saat satasen alennuksen.

1 kommentti

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.