Lomailen 24.6.-14.8.

Katleena Kortesuo

Heissan te kaikki iloiset kesäkansalaiset!

Olen lomalla elokuun puoliväliin asti, joten blogin tahti hidastuu kesäksi. Tuskin osaan olla aivan hiljaa, mutta pyrin kirjoittamaan vähemmän kuin tavallisesti.

Kesän ajan vastailen sähköposteihin vieläkin hitaammin kuin yleensä – älkää siis ihmetelkö, jos vastaaminen venyy. Minua saa toki hoputtaa.

Elokuun kaksi ekaa viikkoa olen käytännössä kokonaan yhteyksien ulkopuolella. Olen ensin autiolla saarella partioleirillä viisi päivää. Sitten käyn yhden yön kotona ja jatkan toiselle partioleirille pusikkoon yhdeksäksi päiväksi. On ihme, jos saan jossain ladattua kännykkää tai läppäriä niin, että pystyn olemaan yhteyksissä ulkomaailmaan.

Postaan vielä erikseen keskiaikamarkkinoiden "kiertueaikataulustani". Kierrän sellaisissa tapahtumissa, jotka ovat yleisölle avoimia. Niitä siis voin mainostaa – toisin kuin partioleirejä.

Iloista kesää 2011!

Kattis

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.