Nyt kannattaa avata kalenteri ja verkkopankki.

Järjestämme Helsingissä torstaina 28.4. hyväntekeväisyysseminaarin, joka on täyttä asiaa. Puhujina on kovan luokan väkeä:

 • Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin
 • tasavallan presidentti Sauli Niinistö
 • yrittäjä ja tietokirjailija Kirsi Piha
 • OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio
 • F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa
 • YritysEspoon toimitusjohtaja Virpi Utriainen

Mahdollistaja 2030 -seminaarissa keskustellaan tämän ajan mullistuksista, tulevaisuuden tilasta ja mahdollisista skenaarioista. Tavoitteena on tarjota osallistujille näkymä siihen, millainen tilanne on juuri nyt ja miten voimme varautua tulevaisuuteen.

Tule sinäkin mukaan Mahdollistajaksi. Livelippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä tapahtuman turvajärjestelyiden vuoksi. Tarjolla on myös striimilippuja, jos et satu pääsemään paikan päälle.

Tapahtuma järjestetään tietenkin pro bono: lipunmyynnistä saadut tulot ohjataan suoraan vähävaraisten lasten ja nuorten leirimaksuihin ja partiokuluihin. Jokainen puhuja on paikalla ilmaiseksi. Pohjola Vakuutus kustantaa tilat, tarjoilut ja striimin. Olen itsekin paikalla juontamassa tapahtumaa maksutta. (Tosin aion palkkioksi hankkia selfien jokaisen puhujan kanssa. Niillä sitten fleksailen syksyn kylminä öinä.)

Osta lippu nyt saman tien, ettet jää rannalle.

2 kommenttia

  1. Jes, onnistuu ilman muuta. Merkkaa lomakkeeseen Yritys-kohtaan vaikkapa ”yksityinen osallistuja” tai vain ”XX”.

   Oston pitäisi onnistua tavalliseen tapaan luottokortilla tai verkkopankilla. Sano jos ei jostain syystä toimi.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.