Minä ja Parantaisen Jari

Katleena Kortesuo

Olen jo kahdesti törmännyt siihen oletukseen, että teen yhteistyötä Jari Parantaisen kanssa. Jarihan on gurumarkkinoija, sissimarkkinoija ja tuotteistaja, joka myös bloggaa, luennoi ja kirjoittaa tietokirjoja.
Ensimmäinen väärä oletus tuli esille kirjanjulkaisuseminaarissani marraskuun alussa. Siellä eräs osallistuja tuli kysymään, toiminko Jarin blogissa haamukirjoittajana. Olin imarreltu, mutta kerroin oletuksen olevan pielessä.
Toinen oletus oli Scription kirja-arvostelupalstalla, jossa Koivulahden Samuli arvelee, että olen Jarin asiakas. Toistaiseksi olen kuitenkin kärrännyt Jarille vain yhden kirjan – en rahaa saati palveluksia.
Nyt paljastan totuuden minun ja Jarin salaisesta suhteesta: olemme tavanneet yhden kerran. Minä en maksa mistään Jarille, eikä hän maksa mistään minulle. Joskus kyllä kommentoimme toistemme blogipostauksia – ihan ilmaiseksi ja vapaasta tahdosta.

Disclaimer: Tämän kirjoituksen perusteella ei ole syytä olettaa, luulla, otaksua, ounastella, arvella tahi uumoilla, etteikö joskus tulevaisuudessa olisi mahdollista, että kuvatunlaista taloudellista tahi vaihdannallista yhteistoimintaa syntyisi joko tekstissä mainittujen tahojen tahi muitten osapuolten välille. Jatkossa kirjoittaja varaa oikeuden olla tiedottamatta asiakkaistaan, tilaajistaan, yhteistyötahoistaan, alihankkijoistaan saati käyttämistään lääkäripalveluista hölkäsen pöläystä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.