Näin sisustat tyylikkäästi Lapin kulta -tuopilla

Katleena Kortesuo

Jotkin yritykset satsaavat koulutustiloihin. On smartboard-taulua, webcasting-laitteita, muunneltavia tiloja, erilaisia tuoleja, värejä ja avaruutta.

Toiset yritykset eivät satsaa.

Tässä tilassa koulutin kevään mittaan useamman kerran. Ryhmät ja yhteyshenkilöt olivat päteviä ja aktiivisia, mutta koulutustilat olivat sotkuisempia kuin meidän perheen keittiö. (Ja tästä vertauksesta kannattaa jo loukkaantua.)

Mikä sinusta on koulutustilassa kauneinta – a) johtohässäkkä b) Lapin kulta -kynäteline vai c) levällään oleva tussivalikoima? Saat äänestää myös kuvan ulkopuolelta d) paperitonta fläppitelinettä e) käytettyä fläppikasaa lattialla sekä f) kilpailevien valmennusyritysten unohtamia koulutusmateriaaleja.

Viimeksi mainitut eivät tosin enää ole kyseisessä koulutustilassa.

2 kommenttia

  1. Kyllähän tuo Lapin Kulta -tuoppi ilmentää yrityksen sisustusnäkemystä ilmeikkäimmin.

    1. Lapparin tuoppi antaa raikkaan ja omintakeisen vaikutelman yrityksestä, joka uskaltaa rikkoa rajoja. Ehkä tuoppi on jäänyt koulutustiloihin pikkujouluista, ja joku innovatiivinen sisustaja on keksinyt sille ekologisen jatkokäytön.
      Saman koulutustilan pöydältä löytyi kerran lyttyyn painettu toffee. Sekin sopii linjaan.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.