Paluu lomalta – ja mitä onkaan tällä viikolla luvassa?

Katleena Kortesuo

Aah, kymmenen viikon loma on ohi. Venyttelen tässä siis sormiani ja ryhdyn kirjoittamaan.

Tällä viikolla on luvassa seuraavaa:

1) Tulevan kirjani nimi sekä kirjan teemaan liittyvä kilpailu. Tästä postaan vielä tänään.

2) Ilkka Kauppisen vierailijapostaus (on muuten ensimmäinen vieraskynä Ei oo totta -blogin historiassa).

3) Syksyn aikana ilmestyvän toisenkin kirjani nimi ja kustantaja. Tämän pitäisi olla yllätys lukijoille, koska toinen kustannussoppari ratkesi vasta lomille lähdettyäni.

4) Hämeen Keskiaikamarkkinoihin liittyvää intoilua.

Kiitos siitä, että olette jaksaneet kommentoida myös lomapostauksia ja pysyä syötteentilaajina. Jokainen lukijani on siis älykäs, sinnikäs, luotettava, aktiivinen ja todennäköisesti vielä kauniskin.

2 kommenttia

  1. Heh. Tuo viimeinen lause toi välittömästi mieleen tämän Parantaisen kertoman yksinkertaisen kikan :)http://gurumarkkinointi.fi/2010/01/20/nuoleskelu-puree-myos-alykkoon/Mukava, että juttuja tulee taas. Moni suomalainen bloggaaja onkin pitänyt taukoa kesäkuukausien ajan.

  2. Kiitos älykkäästä, tarkasta ja havainnoivasta kommentista!Nyt kun muistutit, niin Jari on tosiaan imarrellut lukijoitaan yhtä läpinäkyvästi kuin minä.Jarista puheenollen: kaipaan hänen postauksiaan, mutta ehkä hän vielä myöhemmin jatkaa bloggaamista Gurumarkkinoinnissa tai muualla. Tällä hetkellä tuoreet postaukset taitavat olla vain Jarin omien asiakkaiden käytössä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.