Seuraava kirjani, sen kustantaja sekä kilpailu blogissa

Katleena Kortesuo

Seuraavan kirjani kustantaa WSOYpro Docendo-tuotemerkkinsä alla. Kirjan nimi on

Tee itsestäsi brändi – asiantuntijaviestintä livenä ja verkossa

Kirjan kunniaksi pitää tietenkin perustaa kilpailu, jonka teemana on nurinkurisen luonteeni mukaisesti epäonnistunut asiantuntijaviestintä.

Kilpailun yliviralliset mahtisäännöt:

1) Kilpailuaika ja tulosten julkistaminen
Kilpailuaikaa on työviikon 36 loppuun asti, eli viimeinen takaraja on perjantai 10.9. klo 16.

Julkistamme voittajat maanantaina 13.9. aamupäivällä.

2) Sarjat
Kilpailussa on kaksi sarjaa, joista molemmista palkitaan kaksi parasta:

a) Surkein asiantuntijatweettaus (maksimissaan 140 merkkiä) sekä kaupan päälle suomennos.

b) Epäonnistunein asiantuntijan brändäysyritys seminaariesitteessä (titteli ja lyhyt luonnehdinta) sekä kaupan päälle suomennos.

Esimerkit kilpailusuorituksista ovat tämän postauksen ensimmäisessä kommentissa.

3) Osallistumisrajoitukset
Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa, mutta todennäköisesti WSOY:n väki sekä omat kaverini jäävät ilman palkintoja. Myös udmurtiksi tehdyt kilpailusuoritukset diskataan.

Saat osallistua maksimissaan kahdella kilpailusuorituksella per sarja.

4) Toimintaohjeet
Toimita kilpailusuorituksesi kommenttina tämän postauksen perään. Huolehdithan siitä, että olet jäljitettävissä ja palkittavissa, jos tuomaristo mieltyy sinuun. Liitä siis nimeesi linkki, joka johtaa yhteystietoihisi.

Huom! Kilpailunäyte pitää keksiä itse. Niinpä sinulla pitää olla tekijänoikeus tuotokseesi.

Jos kommentointi ei jostain syystä toimi, voit myös lähettää kilpailuehdotuksesi osoitteeseen katleena (a) iki.fi. Otsikoi tällöin viestisi nimellä ”Kirjakilpailu”.

5) Mahtavat palkinnot
Molempien sarjojen kaksi parasta saavat valita mieleisensä teoksen seuraavista:
Garr Reynoldsin Esityksen suunnittelu – zen ja pelkistämisen taito
Outi Lammin Vaikuta visuaalisesti – laadi selkeä esitys
(Oma kirjani on palkintona jossain toisessa kilpailussa myöhemmin. Koettakaa hillitä ylipursuavat pettymyksen nyyhkäisynne.)

6) Kunnioitettu ja syvästi arvostettu tuomaristo, jota saa toki lahjoa
Tuomarina toimii minun lisäkseni Annukka Ollitervo WSOYprolta.

7) Takuu
Tämän kilpailun säännöt muuttuvat matkan varrella, jos tarvetta on. Tuomaristo lupaa olla yksisilmäinen, yksipuolinen ja äärimmäisen yksinkertainen.

Kilpailuonnea!

2 kommenttia

  1. Esimerkit hyväksytyistä kilpailusuorituksista:a) Tweettaus (140 merkkiä)Agendalle on viipymättä nostettava vuorovaikutuksellinen tarina, jossa yksilöt iteroivat päämääriään fokusoitumalla yhteiseen tavoitteeseen.(Suomennos: Meidän täytys jutella enemmän keskenämme, niin päästäs päämäärään.)b)Essi EsiintyjäCustomer Contract Supervisor and Senior Consultant of Customer Satisfaction(Suomennos: ottaa vastaan reklamaatiot ja laatii sopparipohjat.)Essi on kokenut ja keskittynyt puhuja, joka seisoo napakasti tekstinsä takana. Hänen erityisosaamistaan ovat asiakastyytyväisyyden hallinta sekä asiakaspalautteen keruu.(Suomennos: Essi puhuu ajatuksissaan huomioimatta yleisöä, ja hän on esiintynyt ainakin kahdesti aikaisemmin. Essi vastaa työkseen asiakkaiden valituksiin, joista hän tekee epätarkkaa exceliä silloin kun huvittaa.)

  2. Tulee myöhässä, mutta kun uudemmassa postauksessa harmiteltiin vastausten puuttumista.b) account manager = yritystänne palveleva myyjäTitteli joka on menettänyt uskottavuutensa jo vuosia sitten.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.