Onneksi Abloy ei valmista kelloja tai kalentereita

Katleena Kortesuo

Onneksi Abloy ei valmista kelloja. Ovat nimittäin hieman myöhässä posteineen.

Partiokaverini sai juuri seuraavan meilin:

Lähettäjä: Sissi Sihteeri
Lähetetty: ti 17.8.2010 13:57
Aihe: Hakemuksesi kesätöihin Abloy Oy:lle

Hei,

Kiitos hakemuksestasi Abloy Oy:n kesätyötehtäviin.

Tänä kesänä valintamme ei kohdistunut sinuun.

Kiitän sinua meitä kohtaan osoittamastasi mielenkiinnosta ja toivon, että kiinnostuksesi yritystämme kohtaan säilyy myös tulevaisuudessa.

Ystävällisin terveisin

Abloy Oy
Sissi Sihteeri
henkilöstösihteeri

Kenen kiinnostus voi mitenkään säilyä tämän meilin jälkeen?

Surkeaa. Säälittävän surkeaa.

4 kommenttia

  1. Hyvä pointti Katleena, joskin valitettavan yleinen käytäntö tuntuu tuo olevan.Mielestäni vastaus on ihan ok. Yleensä yrityksistä ei kuulu mitään ja itse saa kysellä rekrytointitilanteen perään. Osassa tapauksesista tulee ylläolevan kaltainen viesti. Toki parhaat vastaukset ovat harvassa, mutta niitäkin löytyy.- KlemmaritehtailijaPs. Itse työnhakuprosessiinkin kannattaisi kiinnittää huomiota.

  2. Klemmaritehtailija, kiitos kommentista!Useimmat yrityksethän eivät ilmoita yhtään mitään ei-valituiksi tulleille kesätyöntekijöille, joten ehkä Abloyn meili oli tyhjää parempi. On silti aika irvokasta ilmoittaa asiasta vasta kesän lopussa.Lisäksi minua jäi kaivelemaan, ettei meilissä ollut yhteystietoja. Yrityskirjeenvaihtoon kuuluu aina allekirjoitus yhteystietoineen, paitsi jos vastaanottaja on tarpeeksi tuttu jo entuudestaan.

  3. On valitettavan yleistä, että nämä "valintamme ei kohdistunut sinuun" -vastaukset tulevat jopa kuukausia hakuprosessin alkamisen jälkeen. Joskus vastausta ei tule lainkaan.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.