Ryhdyn fanittamaan Oulun Kärppiä

Katleena Kortesuo

Muhahahaa. Perhe odottaa saunassa, mutta minä katsoin juuri Oulun Kärppien mainosvideon. En edes seuraa lätkää – varsin typerä laji – mutta video oli kyllä mahtava.

Joukkue sai kyseisestä videosta SM-liigalta nuhtelut. Oli kuulemma liian ronski.

Minä sen sijaan näin videolla vain laadukasta itseironiaa, hyvän käsikirjoituksen ja kunnon pöljäilyä. Siinä ei halvennettu ketään muuta kuin oululaista kiekkokansaa suurella sydämellä.

Onko Kärpillä jokin tunnushuuto? Haluan opetella sen.

6 kommenttia

  1. En seuraa lätkää normaalisti, mutta tämä oli kyllä ihan huikea !

  2. On! Kär-pät tap*tap*tap* Kär-pät tap*tap*tap! Opetan sulle seuraavan kerran kun nähdään 😉 Vähän nyt kyllä rupes huolestuttamaan ne Välivainion siilit.

      1. Oletit oikein 😉 Vähän mietinkin, että onko se nyt sitten *tap* *tapu* *klap* vai *läps* *joku muu mikä*… Aku Ankka olisi tämän varmasti kertonut, mutta lehtiä ei ole nyt saatavilla.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.