SpaDealers kuuroutti juuri kielikorvani

Katleena Kortesuo

Aargh. Yritin juuri poistaa itseni SpaDealersin spämmilistalta, mutta kielikorvani kuuroutui.

 

Pienistä tai vähäisistä kielioppivirheistä en jaksa edes napista, mutta tästä jaksan. Miten kukaan voi saada 15 sanaan mahtumaan näin monta kirjoitusvirhettä?

Ja miten edes päädyin SpaDealersin meililistalle?

2 kommenttia

  1. En käsitä? Täysin ymmärrettävää tekstiä josta varmasti saa selville asian mikä siitä on tarkoituskin saada selville, mitä valittamista tuossa nyt on? Lueskelin blogiasi, jossa oli jotain hienoja kannanottoja eri asioihin… Mutta tämä… Vaikutat tällä hetkellä lähinnä nipolta ihmiseltä, jolla ei ole muuta elämää kuin valittaa muiden elämistä. Koittaisit säilyttää Empore bloggauksen tason, etkä ”kitisisi” turhista.

    1. Kiitos kommentista! Tavoitteenani on käydä läpi työelämän viestinnällisiä mokia (omia tai toisten) ja oppia niistä. Mukana siis tulee jatkossakin olemaan sekä pieniä että suuria huomioita.

      Jos muuten haluat vaikuttaa tämän blogin sisältöön, teet sen tehokkaimmin omalla nimelläsi. Yksi omalla nimellä kirjoitettu asiallinen kritiikki painaa vaa’assani paljon enemmän kuin kymmenen nimetöntä tilitystä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.