Suomen parhaat blogit top 3 (osa II: itsensä kehittäminen)

Katleena Kortesuo

Parhaitten blogien etsiminen jatkuu. Edellisessä osassa esittelin kolme parasta huumoriblogia.

Seuraavaksi vuorossa ovat Suomen parhaat itsensä kehittämiseen liittyvät blogit. Ohessa oma kärkikolmikkoni aakkosjärjestyksessä:

Ajattelun ammattilainen
Filosofi Lauri Järvilehto pohtii ajattelua, luovuutta, tavoitteita ja toimintatapoja. Nautin myös siitä, että postausten kieli on suoraa ja selkeää. Ohessa Laurin tekstiä itsetuntemuksesta.

Muodostamasi mielikuva ideaali-itsestä on aina rajallinen. Et pysty toteuttamaan ideaaliasi jokaisessa tilanteessa. Näin esittämäsi ideaalin ja todellisen itsesi välille syntyy ristiriitoja. Ideaali-minäsi voi myöskin hankkia sinulle unelmatyöpaikkasi tai -siippasi. Mutta pian huomaatkin, että elääksesi unelmaasi joudut käyttämään valtavasti voimavaroja julkisivusi ylläpitämiseen. Sinulla on se mitä tavoittelit – kunhan vain et ole juuri sinä.

Ja seuraava suosikkini on… Öööh. Niin.

Eipä netissä juuri ole valikoimaa, jos kriteereinä pitää suomenkielisyyttä, hyötyä, jatkuvuutta ja laatua. Top 3 -listaa saa joka tapauksessa kasvattaa kommenteissa.

6 kommenttia

  1. Hyvä lisäys! Pidän tosi paljon Juuson blogista, ja se melkein pääsikin postaukseeni.Esteenä oli se, että olin mennyt asettamaan itselleni rajaksi pitkäaikaisemman bloggauksen. Level up on ollut toiminnassa vasta reilut puoli vuotta, joten jouduin jättämään sen pois.Suosittelen joka tapauksessa lämpimästi lukemaan Juuson blogia. Ajattelin lisätä sen blogrolliinikin.

  2. Katleena,Tuhannet kiitokset huomionosoituksesta, tällainen lämmittää kyllä mieltä.Ja komppaan Outin huomiota: Juuson blogi on ehdottomasti webin itsensä kehittämisen kärkimateriaalia!

  3. Pisteet tosiaan Lauri Järvilehdon blogille! Sisältö on positiivista kuten kirjoittajansakin. :-)Nostetaan nyt esiin myös Hyvejohtajuus.fi. (Olen jäävi arvioimaan objektiivisesti sen erinomaisuutta, kun tuotan sinne osan sisältöä.)

  4. Oikea valinta ykkösblogiksi! Kiitoksia myös kommentoijille täältä suunnalta, nöyräksi vetää 🙂

    Ajattelun ammattilainen on ollut meikän suurin inspiraation lähde lyhyellä bloggausurallani.

    Katleena, on kyllä todella hienoa, että nostat näitä parhaita blogeja esiin! Webistä tulee parempi paikka tällä tavalla 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.