Tulikiven nettisivut

Katleena Kortesuo

Ostimme Tulikiven leivinuunitakan, mutta Tulikiven nettisivut eivät aivan tukeneet ostamista. (Tulikiven tehokkaasta myyntiprosessista postasin jo aikaisemmin täällä, ja Vuolerin nettisivuista täällä.)

Tulikiven nettisivuilla oli laadukkaampia kuvia kuin Vuolerilla. Pidin myös oikean laidan valikoista "Toimi heti" ja "Apurit". Niiden avulla satunnainen surffailija pääsee heti olennaisimman tiedon äärelle.

Sivuilla kuitenkin vaani kaksi ansaa. Ensinnäkin Tulikivellä oli Uuniapuri, josta valitsin lämmitykseen sopivat mallit. Tästä huolimatta tuloksiin päätyi sisustustakkoja, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä lämmityksen kanssa.


Nähtävästi uuniapurin tulisijamäärittelyihin oli päässyt jokin virhe.

Toinen ansa väijyi yhteydenottolomakkeessa:

Siellä oli laiskalle ihmiselle hieman liikaa pakollisia kohtia. Sitä paitsi en koskaan ymmärrä, miksei pelkkä postinumero riitä. Siitä kyllä saa selville postitoimipaikan aivan automaattisesti, eikä tarvitsisi vaivata asiakasta.

Lopputulos: Tulikivi peittoaa Vuolerin kuus-nolla, mutta parantamisen varaa yhtä on.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.