Vain 20 sivua kirjoitettavana tällä viikolla

Katleena Kortesuo

No niin. Jos haluan seuraavan välipalkintoni, tällä viikolla on kirjoitettava 20 sivua. Saatan siis oleilla verkossa aika niukalti.
Olen varannut kirjoittamiselle tiistain, keskiviikon ja torstain, mutta taidanpa kirjoittaa myös loput päivät – ja yöt.

4 kommenttia

  1. Haistan kevyttä sarkasmia tekstin otsikoinnissa. Lisäät katsos vaan riviväliä ja fonttikokoa niin kyllä se siitä 😉

  2. Lassi, sarkasmi oli täysin oikein tulkittu. :)20 sivua viikossa tuntui eilen aamulla isolta urakalta, mutta rustasin kokoon eilisen aikana 12 sivua. Nyt on jäljellä enää 8 loppuviikolle, joten homma on varsin kohtuullinen. Sarkasmiin ei siis ollut aihetta, vaikka itse niin luulin.On uskomatonta, kuinka paljon pystyy tuottamaan tekstiä kuna) saavuttaa hyvän flown, jossa kirjoittaminen sujuu kuin itsestään sekäb) on jo mutustellut ajatuksensa helposti nieltäviksi paloiksi, jolloin kirjoittaminen ei ole enää prosessointia vaan vain ylöskirjaamista.

  3. Voisit kirjoittaa joskus blogitekstin omista kokemuksistasi siitä milloin pääset juuri tähän flow-tilaan. Onko sinulla jotain tiettyjä kirjoitusrituaaleja? Tarvitsetko kupin kahvia tai juoksulenkin ennen kirjoittamista tms?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.