Välipalkinto II saavutettu

Katleena Kortesuo

Kirjaa on nyt valmiina 80 sivua, joten olen oikeutettu välipalkintoon: kahden tunnin shoppausreissuun kirjakaupassa. En ole asettanut itselleni budjettia, mutta ikävä kyllä rajoitteena toimii kantokykyni. Kirjat painavat harmillisen paljon.

Kiireisen kirjoitusaikataulun takia pääsen nauttimaan välipalkinnosta vasta kun kirja on valmis, mutta tavoitteen saavuttaminen lämmittää silti. Nyt voin loppukuun työstää puuttuvia sivuja ja muokata vanhaa tekstiä.

3 kommenttia

  1. Marko, sulla oli kyllä vaikuttava lista. 🙂 Maailma on tosiaan täynnä kiinnostavaa luettavaa – sekä verkossa että paperilla.Pyrin itse lukemaan mahdollisimman paljon suomeksi, mutta en tiedä, miten Kindle tulee vaikuttamaan asiaan. Siihen sopivia teoksia ei kai juurikaan ole ilmestynyt suomeksi. (En tosin ole ottanut vielä asiasta selvää.)PS. Uuden kirjani Unicef-arpajaiset ovat järjestymässä – kiitos vielä kerran hyvästä ideasta! Paraikaa säädämme "tili- ja arvontateknisten" asioiden kanssa.

  2. Hei mahtavaa, että ideasta poiki oikea toteutus!Hauskojen ideoiden taakkana on aina "tekniset seikat". Ne ei vaan anna meidän leikkiä. 🙁 Koska saan omistuskirjoituksella olevan teoksen? 😀

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.