Viimeinen partiopostaus tältä kesältä: haastattelu Yle Puheessa

Katleena Kortesuo

Juuri päättyneellä Ilves13-leirillä vieraili myös Yle Puheen toimittaja Kati Turtola. Kierrätin Katia rakennusleirillä keskiviikkona 24. heinäkuuta. Kiertokäynnin Ilves13-rakennusleiriltä löydät Areenasta.

Tämän kesän partiopostaukset päättyvät tähän. Muutama keskiaikapostaus saattaa vielä tulla, mutta elokuun aikana palaan kyllä työaiheisiin.

Syksyisin on muuten pahuksen vaikea kääntää ”partio ja keskiaika” -aihepiirejä ”viestintä ja bisnes” -maailmaksi. Saattaa olla, että menen vahingossa käymään asiakkaan luona keskiaikarytkyissäni. Tai laulan nuotiolauluja koulutuksissa.

3 kommenttia

  1. Tämä juttu oli hauskasti ja tosi luontevan oloisesti tehty ja partioviestintää itsekin joskus tehneenä jäin kyllä kuuntelemaan kuinka kivasti faktat oli upotettu sekaan.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.