Viisi vinkkiä erilaiseen aamuun

Katleena Kortesuo

Ovatko aamusi puuduttavia? Tylsistyttävätkö rutiinit? Tuntuuko jokainen päivän aloitus toistavan yhtä ja samaa kaavaa?

Ei hätää. Tee niin kuin minä. Erilaisen Aamun Ohjelma™ on viisivaiheinen:

 1. Pidä yön ajan laukussasi auton avaimia. Unohda aamulla, että ne ovat laukussasi. Nappaa auton vara-avaimet mukaasi. HUOM! Tämä kohta on oleellinen, kun rakennat Erilaista Aamua™. Jos autoosi on olemassa kolmet avaimet, ota ne kaikki mukaasi.
 2. Aja aamulla asemalle. Avaa auton ovi. Lukitse kaikki ovet. Jätä laukkusi etuistuimelle ja sulje ovi. Nauti hauskasta tilanteesta, jossa sinulla on auton sisällä kaikki tarpeellinen kukkarosta ja kännykästä avaimiin ja aamupalaan.
 3. Ota taksi ja aja kotiin herättämään miestä (myös vaimo käy). Muista tässä vaiheessa, että ovikellonne ei toimi. Kierrä koputtelemassa ikkunat, kunnes koira haukkuu ja herättää miehen. Anna taksikuskin puistella päätään autossa.
 4. Selitä miehelle tilanne. Tämä on Erilaisen Aamun Ohjelman™ miellyttävin vaihe. Ottakaa työkalulaatikko mukaan ja ajakaa taksilla asemalle. Katso sivusta, kuinka miehesi murtautuu autoon ja vapauttaa laukkusi.
 5. Olet tietenkin myöhästynyt IC-junasta. Joudut hyppäämään taajamajunaan, jossa polvesi ovat lomittain vastapäätä istuvan sedän kanssa. Erilaisen Aamun™ kruunaa se, että taajamajuna on myöhässä.

Tämän ohjelman avulla opit arvostamaan tavallisia, tylsiä aamuja. Ja jos et opi, voit ilman muuta toistaa ohjelman.

6 kommenttia

 1. Hahahahaha. Se olikin siis pientä että nukuin tänä aamuna pommiin uneksittuani koko yön omalla naamallani varustetuista 9e-shamppoopulloista.

 2. Ou nou… sulla on ollu harvinaisen kamala aamu o_O. Onneksi osaat myös harvinaisen hyvin muokata veemäisen kokemuksen hauskaksi sattumaksi, jolla voit viihdyttää kanssaeläjiä. Hieno taito! Parempaa loppupäivää 🙂

 3. Huh, mikä aamu, taidan tietää kokeilemattakin, että tavalliset aamut on parhaita! Mutta miten sait lukittua itsesi auton ulkopuolelle ilman avaimia, onko autossasi jokin automaattilukitus? Tosi vanhoissa (no, vissiin vielä 80-luvulla) autoissahan kuskin ovenkin sai lukkoon painamalla sisäpuolen nupin alas, mutta en usko, että sinulla niin vanhaa autoa on 😛

  1. Meillä on 1990-luvun ruhmuinen Chevy Van. Sen ihana ominaisuus on, että keskuslukon saa napsautettua kiinni oven sisäpuolelta ilman avaimia. Täydellistä.

 4. Voisiko tähän vielä lisätä kohtaan kolme, että ennen kun saat kotiväen hereille, huomaat, että sulla on kamala pissahätä ja joudut käymään kotipihan vattupuskassa tai vastaavassa pensaikossa lähistöllä (riippuu siitä, asuuko omakoti- vai kerrostalossa). Tää on meinaan kans pariin kertaan kokeiltu juttu, kun avaimet on olleet hukassa.

  1. Oi, se olisi kruunannut suorituksen! Ja kyllä olisi taksikuskikin yllättynyt.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.