Voitin lotossa

Katleena Kortesuo

Taidan lopettaa bloggaamisen, kirjoittamisen ja valmentamisen, koska olen voittanut lotossa. Mahtava juttu.

Onnittelut!!

ETELÄ AFRIKKALAINEN WORLD CUP 2010 VAPAA arpajaiset KIINNITTÄÄ

Dear voittaja,

Meillä on hyvä ja ilmoittaa teille yksi 10 onnekkaat voittajat on vapaa Lotto hyödyntää pidettiin 20. heinäkuuta 2009. Kaikki 10 palkittu osoitteet olivat satunnaisesti valittu erän 50000000 kansainvälisen sähköpostit .. World Cup Draw. Näin ollen, olette siis hyväksytty yhteensä payout USD $ 1, 000, 000, 00 (miljoona dollaria) vain. Sähköpostiosoitettasi ilmennyt pitkin puoli 9 muiden kuin luokan voittaja tämän vuoden.

MM-arpajaiset 2010 on kopea sponsoroi Microsoft Corporation, Coca Cola, Nokia, MTN, Intel ryhmä, Toyota, Toshiba, Dell-tietokoneisiin, Mackintosh. Ja enimmäkseen Etelä-Afrikkalainen hallitus. Maailmancup vapaa arpajaisissa pidetään kerran vuodessa. Ja on niin järjestetty kannustaa käyttämään Internetiä ja tietokoneita. Ja myös mainostaa Etelä-Afrikan 2010 MM-maailmassa.

Olemme ylpeitä voidessamme todeta, että yli 10 miljoonaa dollaria on voittanut vuosittain yli 150 maassa maailmanlaajuisesti.

World Cup 2010 Etelä-Afrikassa. Näin ollen, olette siis hyväksytty yhteensä maksaa USD $ 1,000,000.00 (miljoona dollaria) vain. Seuraavat tiedot on liitetty sinun Lotto maksumääräyksen:

(i) Winning numerot: 37-13-43-85-67-11
(ii) email lipun numero: FL754/22/76
(iii) Lotto koodi: FL09622UK
(iv) tiedosto Viite numero: FL/04/736207152/UK

Turvallisuussyistä, sinua kehotetaan pitämään voittaa salassa asti voit vaatia oman palkintorahat. Tämä on osa varotoimenpiteenä välttää kaksinkertaisen väittäen ja perusteettomasti väärin tätä ohjelmaa. Please varoittaa.

Tiedoston voit väittää, ota yhteyttä omaisuudenhoitoon agent:
Yhteyshenkilö:. Mark Brown
E-MAIL: lukypaymaster_2010@yahoo.com
Puhelinnumero: +234-8034463386
CONGRATULATIONS!!

Etelä-Afrikkalainen presidentti

Ystävällisin terveisin,
Rev John Williams
Promotions Manager
World Cup 2010
Etelä-Afrikka

Rakkaat lukijat, luotan nyt teihin, ettette käytä ylläolevia tietoja hyväksi. Ymmärrättehän, että palkintorahat on varattu vain minulle.

Lähetän tähän blogiin postikortin, kun olen muuttanut Bahamasaarille voittorahoillani.

5 kommenttia

  1. sori sori mutta kylla voittaja olisin ollut minamuttakun en uskonut viestin olevan totta deletoin sen.Olinpa tyhma.No, kivat sulle ja muista lahettaa se postikortti sielta Bahamalta!

  2. Onneksi olkoon ja kuusi isoa herkkutattia.Iloitkaamme big manin lisäksi siitä, että Finpro ym. Suomea maailmalla tunnetuksi tehneet tahot ovat viimein saaneet työlleen hedelmää; afrikassa opetellaan suomen kieltä !Vau !

  3. Jatkis, jatkis, jatkis! Ota yhteyttä tuonne ja kysy miten sun pitää menetellä, että voit lunastaa voittosi 😀

  4. Oooh, kiitokset kaikista vilpittömistä onnitteluista!Jannen yllytys tehosi. Loin juuri sähköpostin keksityillä tiedoilla ja kirjoitin sieltä "Mark Brownille". Katsotaan, haluavatko he minulta varmistusmaksun tai postikulukorvauksen heti, vai yrittävätkö he ensin vakuuttaa minua parilla kivalla viestillä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.