Katleenan kirje joulupukille

(Jos et tiedä, mihin ihmeeseen tämä liittyy, katso ensin viimevuotinen postaukseni ”Neean” kirjeestä, sitten Jami Järvisen joulupukkikirje ja viimeiseksi Vapamedian tuore versio.

Postaukseni kimmokkeena oli se, että Voice uutisoi Vapamedian postauksen totena, vaikka kyseessä oli ilmiselvä meemin versiointi.)

2 kommenttia

  1. ”Uutista päivitetty klo 13:52”

    (Lähde: Voice)

    Kyllähän tietysti huonosti korjattu moka voittaa aina korjaamattoman, mutta silti on jotenkin vain mielessä, että ”NYT ***** OIKEESTI!” On uskomatonta, että tuo on kohtuullisen iso mediatalo.

  2. Seuraavassa työpaikkahaastattelussa mainostan kykyäni tunnistaa aidot lasten kirjeet. Näyttäisi olevan kyseessä tulevaisuuden ”business”

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.