Lahden rautatieaseman kiukkuinen kioskinpitäjä

Katleena Kortesuo

Lahden rautatieaseman kioskinpitäjää harmittaa selvästi se väki, joka yrittää lukea lehtiä ilmaiseksi.

Kaikkia muitakin kioskinpitäjiä kiukuttaa, mutta harva ilmaisee sen näin piikikkäällä tavalla ja kartan kanssa.

En lukenut mitään, mutta en myöskään ostanut mitään.

5 kommenttia

 1. Toivotaan ettei kioskinpitäjä koskaan elämässään päädy pitämään kioskia vaikkapa jollekin Länsi-Eurooppalaiselle rautatieasemalle. Tai ettei eurooppalainen kioskikulttuuri siirry tänne todenteolla…
  Voi pojat sitä lehtien selailua esimerkiksi Pariisin rautatieasemilla!

  Itse en muuten halua ostaa lehteäkään kuin sikaa säkissä. Voi olla ettei suosikkilehdenkään uusimman numeron sisältö kiinnostakaan, joten pikainen selailu on ehdoton. Jos selailu on ankarasti kielletty, niin siirtymä seuraavalle kiskalle on helppo ja nopea…

 2. Joskus olin ko. kioskista ostamassa lehteä, mutta valinta kesti ilmeisesti liian kauan, kun myyjä hätisti pois. No, enpä ole toisten siinä kioskissa käynyt. Ja lisäksi tuossa reittiohjeessa on turhaan tuo mutka alussa!

 3. Kiitos kommenteista!

  Joskus oikein sapettaa, kun joutuu suosimaan huonoa asiakaspalvelua sen monopoliaseman vuoksi. Koska Lahden rautatieasemalla tai sen lähistöllä ei ole toista kioskia, tuota Kiukkuisen Kauppiaan Kioskia joutuu käyttämään joskus. Täytyy ensi kerralla muistaa, että kun lähtee Lahdesta, matkaeväät pitää ostaa jo keskustasta eikä vasta asemalta.

 4. siis onko tämä kyseinen kioski R-kioski vai joku muu??? Hakee työntekijää, niin arvaako edes työpaikkaa kysyä moisesta lafkasta??
  vastatkaa kuka tietää???… kiire…

  1. Muistaakseni kyseessä ei ollut R-kioski vaan jonkun itsenäisen kioskiyrittäjän pulju. Kyseessä on siis Lahden rautatieaseman ainoa kioski, joten siitä ei voi erehtyä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.