6 kommenttia

  1. Paljonpa lannoitusta muutama kitulias rönsy tarvii!

    PS. En oo fasessa, älkää ny loukaantuko jos teidän ekosysteemejä arvostelen..

    1. Hehee, ei loukkaannuta. Tervetuloa kommentoimaan blogiini!

      Facebookin sato riippuu kai paljon siitä, minkälainen on kontaktiporukka. Joidenkin FB-virta täyttyy oman verkoston pelituloksista, kännikuvista, kuluneista meemeistä sekä ”tykkää ja jaa” -kampanjoista. Toisten FB-virta täytyy uutisista, mielipiteistä ja yhteiskunnallisesta keskustelusta.

      Kaikki riippuu omasta kaveriporukasta.

  2. Omaan FB-feedin pystyy myös vaikuttamaan halutessaan. Mä olen ainakin piilottanut kaikki pelit sun muut hömpsäykset sekä valinnut, keiden päivityksiä haluan nähdä enemmän. Lisäksi hyvää keskustelua ja kiinnostavia artikkeleita saa näkyviin tilaamalla mielenkiintoisten tyyppien päivityksiä.

  3. Onpa hyvä, että jaksoin vääntää määritelmästä tuon siistitymmän version. Ensimmäinen luonnos oli aika maanläheinen.

  4. Suljin FB-tilini, kun huomasin että kulutan aikaani puuhaan, jota en halua tehdä. Mitä minua kiinnostaa, millä lentokentällä kukin juuri nyt on, tai miten 30 vuotta sitten tapaamani ihmiset juhlivat. Puhumattakaan siitä, millaisen kateuden toisten maailmanympärimatkat minussa herättivät. Paastoa on nyt jatkunut pari kuukautta. Vielä ei ole ikävä.

    Totta on, että tiliä voi tuunata. Mutta kun mikään ei pysy, vaan sitä saa olla säätämässä jatkuvasti.

  5. Hei Katleena! Kiitos tästäkin blogikirjoituksesta, nautin niistä jokaisesta!

    Outin määritelmä on hyvä. Kannustan käyttämään sosiaalista mediaa siten kuin se tuntuu itsestä hyvältä.

    Oma Facebook-virtani on uutisten, mielipiteiden ja yhteiskunnallisen keskustelun ohella yksi kanava verkossa omassa henkilökohtaisessa oppimisympäristössäni. Saan paljon tietoa ja opin uutta joka päivä oman Facebook-verkostoni kautta.

    Somesukulaiset/verkostoni/ystäväyrittäjät antavat minulle vertaistukea, apua, neuvoja, uusia näkökulmia ja osallistuvat/osallistavat talkootyöhön/joukkoistamiseen/talkoistamiseen/verkossa sorsastamiseen/parviälyn käyttöön, kun sitä kaipaan.

    Olen mm. löytänyt yritykselleni nimen Facebookin ja Twitterin verkostojen avulla sekä tilalleni kouluttajia xTune-palvelussa ja saanut karanneen leikatun sisäkissani Väinön kotiin Facebookin avulla.

    Löydän sosiaalisen median kanavien kautta erilaisia tapahtumia, joihin osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Pyrin tapaamaan kasvotusten kaikki ne henkilöt, joihin olen tutustunut ensin verkossa, kuten sinutkin, Katleena. Olemme tavanneet parilla taskulounaalla sen jälkeen, kun olen ensin tutustuneet verkon välityksellä. Outin kanssa olemme tähän mennessä ehtineet vasta juttelemaan Skype-puheluun, mutta kasvotusten tapaaminen on tulossa jossain vaiheessa 😀

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.