Niille, jotka eivät itse osaa keksiä Facebook-statuksiaan

Katleena Kortesuo

Kas tässä. Olen kehitellyt muutaman statuksen niille, jotka eivät itse osaa keksiä omia tilapäivityksiään Facebookiin. Mukana on joka makuun sarkasmia, poliittista huumoria, idealismia ja kansanvalistusta.

1. Mitä tuo meteli on? Se on persu posliinikaupassa.

2. Nyt on perheviikko! Jos pidät siskostasi, veljestäsi, vanhemmistasi, lapsestasi tai jostain kumman syystä jopa puolisostasi, niin sano se hänelle suoraan. Tai tee hänelle voileipä. Kopioitu FB-status ei paljoa lämmitä.

3. Tänään on tärkeä päivä: arkipäivä. Juuri tänään voit hymyillä vastaantulijalle tai auttaa naapurin mummoa portaikossa. Juuri tänään voit antaa istumapaikkasi bussissa toiselle ja pitää ovea auki lähimmäisellesi. Kopioi tämä statukseesi, jos välität kanssaihmisistäsi!

4. Nyt on statusviikko! Jos et osaa kirjoittaa mutta osaat copypastettaa, lisää tämä statukseesi.

Näitä saa hyödyntää ihan vapaasti. Lähde olisi toki kiva mainita, mutta eihän tekijänoikeuksia yleensäkään huomioida kiertostatuksissa.

Anteeksi. Olen tänään aamuäreä.

Edit klo 12.03: Näitä pyydettiin lisää, joten tässä on pari teineille ja nimilläratsastajille:

5. Siis mä en niinQ kestä Tokio Hotel on nii ihQ!!!!111 Tokio Hotel rulezzzz <3 <3 <3

6. Tänään ohjelmassa palaveri Alexin kanssa, jonka jälkeen treffaan Marcon. Mikään ei voita kunnon keskustelua ulkoministerin ja tanssija-juontajan kanssa. Huomenna sitten Tarjan kanssa pressalinnaan lounaalle!

1 kommentti

  1. Aivan loistava tuo kakkosehdotus! Helpompaa on kirjoittaa FB-status kuin viedä aamukahvit sänkyyn.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.