Nyt olen myös Talentumin tallissa

Katleena Kortesuo

Jippii! Olen tänään allekirjoittanut kustannussopparin Talentumin kanssa.

Kirjan aihetta en saa vielä paljastaa, mutta se ei ole aivan ominta alaani. Onneksi rustaan sen pätevän substanssiosaajan kanssa, joten hän on aivot ja minä olen näppäimistö. Opuksen käsikirjoitus on valmis toukokuussa, ja se julkaistaan lokakuussa 2011.

Halusin kuitenkin kertoa tämänkin uutisen blogini lukijoille, jotta tiedätte kytköksistäni eri suuntiin.

Pääsen kertomaan asiasta enemmän marras-joulukuussa.

 

5 kommenttia

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.