Suomen parhaat postaukset on juuri valittu

Katleena Kortesuo

Olen tänään saanut kaksi vinkkiä mieleenjäävistä postauksista. Päätin julistaa ne molemmat jaetulla ykkössijalla Suomen parhaiksi blogikirjoituksiksi.

Ensimmäinen Suomen paras postaus on
Matti Keräsen poliittista näkemystä huokuva visio

Yhden hengen palkintoraatini kehuu Mattia neutraalista näkökannasta, selkeästä kieliasusta, luovasta välimerkkien käytöstä sekä erityisesti huononäköisten huomioinnista.

Kiitokset vinkistä Jukka Vuoriolle! (Twitterissä @JukkaVuorio)

Toinen Suomen paras postaus on
Tuomas Pekkarisen näkemys segregaatiosta ja rikollisuudesta

Tajuntansa räjäyttänyt palkintoraati kiittää Tuomasta maanläheisestä kirjoitustyylistä, huikean selväsanaisesta tekstistä ja erityisesti viimeisen tekstikappaleen mukanaan tuomasta sivistyspökäleestä. Sisältöä emme valitettavasti voi kommentoida, koska emme tajunneet yhtään mitään.

Kiitokset tästä vinkistä kuuluvat Jari Parantaiselle.

Jos haluat ilmoittaa jonkin muunkin postauksen Suomen parhaaksi, ilmoitathan siitä minulle. Huomaa silti, että taso on kova. Ensimmäiselle sijalle ei voi mahtua kovin montaa postausta: ylimmällä palkintokorokkeella on tilaa ehkä vain parillesadalle laatutekstille.

4 kommenttia

  1. Kiitos Katleena näistä loistavista postausvinkeistä, juuri sitä sisältöä jota kaipasinkin liian vakaantuneeseen bloginseuraamis-huttuuni.ps. ilahduin suunnattomasti siitä kuinka monta kertaa voikaan sanan 'segregaatio' mainita yhdessä postauksessa, ilman että kertaakaan keksii sille synonyymia. pps. vielä ilahduttavampaa oli löytää sana 'desegregaatio' vähintään neljään kertaan, joista kolme kertaa väärin kirjoitettuna.

  2. Mitä luulette, voinko haastaa jonkun oikeuteen verkkokalvojeni kärähtämisestä? Ovatko syyllisiä postausten kirjoittajat vai myös linkkien välittäjät?

  3. Postauksesi tunniste 'Kirjoittaminen on niiin helppoa', on paljon kuvaava. Mutta mitä iloa (?) meille jäisi, jos maailmasta poistuisivat kokonaan nämä kielelliset helmet?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.