Talent Partners vastaa valituksiini

Katleena Kortesuo

Sain tänään Talent Partnersilta aika fiksun vastauksen mutinoihini. Vastaus tuli sähköpostitse.

Hei Katleena !

– Olemme vastaanottaneet Hämeenlinnan elinkeinostrategiakyselyä koskevan palautteesi, kiitos siitä! Otamme kielenhuollollisista neuvoistasi vaarin jatkossa kyselyitä laatiessamme. Välitän myös blogiamme koskevat kehitysehdotuksesi eteenpäin, jotta saisimme blogistamme aidosti interaktiivisen.

– Koska pääosa kyselyn sisällöstä perustui olemassa olevaan strategiaan( jota siis lähdemme kevään aikana päivittämään), määritteli se pitkälti raamit kysymyksenasettelulle. Jokaisen kysymyksen yhteydessä oli myös tilaa avoimille vastauksille, joten sitä kautta myös omien kommenttien tai terveisten lähettämiseen annettiin mahdollisuus. Jos kysymykset eivät ole ymmärrettäviä, on se myös tärkeä viesti ; sekä meille että Kehittämiskeskukselle. Arvioimme myös sitä, kun tulosten analysoinnin aika on.

– Kyselyn yksityiskohtia miettiessä voi helposti unohtua kyselyn perimmäinen tarkoitus: antaa mahdollisimman monelle elinkeinopolitiikan toimijalle mahdollisuus ilmaista mielipiteensä, ja vaikuttaa tulevan strategian sisältöön. Kyselyn tilaajalla – ja tekijällä on aito ja vilpitön halu kehittää asioita kaikkien em. toimijoiden yhteiseksi hyödyksi!

Oikein hyvää kevättä toivottaen,

Riikka Orenius
Konsultti, projektijohtaja

2 kommenttia

  1. Katleena, onpa ilo nähdä tällainen palaute. Tässä näyttäisi toteutuvan idea palautteesta lahjana. Vastauksessa on myönteinen sävy ja asioita avataan sortumatta yleisimpiin kliseisiin.

  2. Tia, minäkin olin tosi tyytyväinen saamaani sähköpostiin. Viestistä huomaa, että kyseessä ei ole rutiinivastaus, vaan Riikka on paneutunut asiaansa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.