Ensi vuonna on tiedossa koulutusta Ranskassa! Kipinävuoro on uusi kuuden päivän intensiivikurssi, jossa käymme läpi perustaidot kriisiviestinnästä ja median kanssa toimimisesta.

Kurssin ohjelma on rohkea ja muhkea:

  • Tiistai 26.6. — Esiintymistaitojen ABC (esiintymistilannetyypit kriiseissä; visuaaliset viestit median edessä; oma kehityssuunnitelma kurssille)
  • Keskiviikko 27.6. — Valmistaudu, suunnittele, harjoittele (tiedotustilaisuuden suunnittelu; kriisiviestinnän ennakoivat tekniikat; some kriiseissä ja mediassa; henkilöbrändi)
  • Torstai 28.6. — Livenä ja improna (kriisiviestinnän edellytys on nopeus; mikä on kriisiviestintäharjoitus; someharjoitus nopeudesta; videoharjoitus ja purku)
  • Perjantai 29.6. — Apua, kriisi! (miten kriisi syntyy; eri kriisityypit; kriisiviestinnän peruskivet)

Tarkemman pdf-kurssiesitteen Kipinävuorosta voit ladata täältä, ja tietenkin järjestäjä-majoittajan The Happy Hamletin Kipinävuoro-saittikin on paikoillaan.

Early bird -hinta on marraskuun loppuun asti 2100 euroa + alv. Hintaan kuuluu kaikki: lennot, majoitukset, ruoat, juomat, retket ja koulutus. Joulukuun alusta hinta nousee 2300 euroon + alv.

(Hups, vahingossa taisimme liittää kurssiin mukaan myös viinitilaan tutustumisen ja paikalliset maalaismarkkinat.)

 

 

2 kommenttia

  1. Tuo pdf-esite on tajuttoman hieno! Harvoin näkee noin näyttävää esitettä.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.