Anna palautetta valmennuksestani

Katleena Kortesuo

Oletko ollut valmennuksessani? Nyt voit antaa siitä palautetta täällä.

Olen nöyrän kiitollinen palautteesta, koska sen avulla pystyn tarkistamaan, kuinka hyvin pysyn omissa tavoitteissani. Samalla saan arvokasta tietoa siitä, kuin koulutuksia kannattaa kehittää entisestään.

Kun ensimmäiset kymmenen palautetta on tullut, aion pitää siitä eteenpäin tulokset julkisina ja ajantasaisina blogin sivupalkissa. Näin myös asiakkaat pystyvät seuraamaan valmennusteni laatua.

Edit klo 15.15:
Vielä täytynee tarkentaa, että palautetta on toki kerätty ennenkin, mutta lomakkeet ovat yleensä jääneet valmennuksen järjestäjälle. Itse olen nähnyt vain yhteenvedon. Joskus taas saamani tiedot eivät ole olleet taulukoitavissa.


Tällä kertaa kokoan siis palautetta itselleni omaa seurantaani varten. Palautetta voi ilman muuta antaa, vaikka olisi jo täyttänyt koulutuksen järjestäjän palautelomakkeen.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.