Ei ole helppoa varata netistä katsastusaikaa

Katleena Kortesuo

Lainaamme kesäksi kaverin asuntovaunua. Sen vuokraksi on sovittu katsastaminen.

Niinpä kävin vetämässä vesiperän kolmessa paikassa: KAUS-katsastuksenK1-katsastajien ja A-katsastuksen sivuilla.

KAUS-katsastuksessa ei ollut nettivarauspalvelua lainkaan. Sivuilla tosin sanottiin, että heidän konttorinsa on ”huippunykyaikainen täyden palvelun konttori”. Buhahahaa.

K1-katsastus ja A-katsastus lupasivat enemmän mutta antoivat yhtä vähän.

Molemmissa on ajanvarauspalvelu heti etusivulla, mutta sillä ei voinutkaan varata katsastusaikaa asuntovaunulle. Kummallakin sivulla ehdin jo syöttää rekisterinumeron ja paikkakunnan, ja vasta sitten ohjelma kertoi, että asuntovaunuille ei voi varata aikaa netistä.

Nyt olisi ylihirmukiva tietää a) miksi asuntovaunuille ei voi varata katsastusaikaa netistä sekä b) miksi tästä poikkeuksesta ei voi kertoa heti etusivun lomakkeessa, ennen kuin asiakas ryhtyy täyttämään yhtään mitään.

Ärrinmurrin.

Seuraavaksi ryhdyn käyttämään työpäivääni katsastusasemille soitteluun. Raportoin siitä seuraavaksi.

3 kommenttia

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.